Vintage, retro en nieuwe toys. Action figures en playsets - De Toyboys

Toys en actiefiguren

Toys en actiefiguren

Nieuwe en vintage action figures, playsets en speelgoed vind je hier.

Figuren van bekende films en (animated) Tv-series van vintage Star Wars tot de nieuwste Transformers.

 

Subcategorieën

 • Action Force
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Action Force gemaakt door o.a. Palitoy.

  Action Force was een merk van Europese actiefiguren die in de jaren tachtig waren uitgebracht en die gebaseerd waren op de Action Man-speelgoedlijn. Het werd ook gebruikt om G.I. Joe: A Real American Hero-speelgoed te introduceren voor de Europese markten. Verschillende uitgeverijen hebben op basis van de figuurtjes stripboeken geproduceerd.
 • Action Jack
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Action Jack gemaakt door o.a. Star Toys.

  Dit waren kleine pre-G.I Joe-type actiefiguren met zwenkende schouders en heupen van ongeveer 2-3 centimeter hoog. Ze varieerden in stijl. Verschillende kleuren geven het type figuur aan. Elke figuur kwam in een kleine witte doos met een afbeelding van het figuur en zijn accessoires.
 • Action Man
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Action Man gemaakt door o.a. Hasbro.

  Action Man is een "actiefiguur" die in 1966 door Palitoy in Groot-Brittanni? werd gelanceerd als een gelicenseerde kopie van de Amerikaanse "movable fighting man" van Hasbro: G.I. Joe.Action Man werd oorspronkelijk geproduceerd en verkocht in het Verenigd Koninkrijk en Australi? door Palitoy Ltd uit Coalville, Leicestershire van 1966 tot 1984 (Palitoy bood ook sublicenties aan verschillende speelgoedfabrikanten op verschillende markten aan).Militair gestylede Action Man maakte een korte heropleving in de vroege jaren 1990, maar tussen 1996 en heden gebruikte Hasbro de naam zonder enig militair thema als een moderne avonturier compleet met aartsvijanden Dr X en Professor Gangrene.Een 3 3/4 inch sized Action Man werd in 2004 verkocht als onderdeel van een G.I. Joe 'Night Force' set exclusief te koop in de Toys 'R' Us winkelketen in de Verenigde Staten.
 • Aliens

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Aliens gemaakt door o.a. Kenner.

  Het speelgoed van Kenner Aliens was een actielijn uit 1992 en gebaseerd op de Alien-franchise, voornamelijk de Aliens-film uit 1986. Het speelgoed was oorspronkelijk gemaakt voor de kinderanimatie-serie Operation: Aliens, maar toen de cartoon werd geannuleerd, werd het speelgoed opnieuw gemerkt als gewoon Aliens en werden ze in de handel gebracht. In totaal werden vier series uitgebracht voordat de speelgoedlijn in 1995 werd geannuleerd. Verscheidene van de figuren van de Aliens kwamen verpakt met exclusieve Aliens: Space Marines mini-comics gepubliceerd door Dark Horse die verhalen vertelde over de individuele personages.

 • Asterix
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Asterix gemaakt door o.a. Ceji en Toycloud.

  Asterix of The Adventures of Asterix is ??een serie Franse strips. De serie verscheen voor het eerst in het Frans-Belgische stripmagazine Pilote op 29 oktober 1959. Het werd geschreven door Ren? Goscinny en ge?llustreerd door Albert Uderzo tot het overlijden van Goscinny in 1977. Uderzo nam vervolgens het schrijven over tot 2009, toen hij de rechten verkocht aan uitgeverij Hachette. In 2013 nam een ??nieuw team bestaande uit Jean-Yves Ferri (script) en Didier Conrad (artwork) het over. Vanaf 2017 zijn 37 volumes uitgegeven.
 • The A-Team
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The A-Team gemaakt door o.a. Galoob.

  The A-Team? is een? televisieserie? uit de? jaren tachtig. De serie gaat over een groep huurlingen die in hun busje dwars door Amerika trekt. Onderweg helpen ze onderdrukte mensen in hun strijd tegen rijke criminelen en onderdrukkers. Kenmerkend voor de serie was de unieke combinatie van humor, stripachtige actie en jongensboekachtig avontuur.? The A-Team? was een succes en trok wereldwijd een miljoenenpubliek. Vandaag de dag wordt? The A-Team? nog vaak op tv herhaald. Omdat de serie destijds vooral kinderen van onder de 10 jaar aansprak, wordt het nu vooral gerekend tot jeugdsentiment. Ook zijn er vele A-Team fanclubs opgericht en heeft de serie een zekere cultstatus. De serie werd in Nederland voor het eerst door de? TROS? uitgezonden. Opmerkelijk is dat de serie destijds veel controverse opriep, vanwege het vermeende geweldsgehalte en pro-militaire karakter. Vandaag de dag blijkt dat allemaal best mee te vallen: ondanks de ontelbare explosies, stunts, kogelregens en vuistgevechten, valt in de gehele serie slechts ??n zichtbare dode en vloeit er zelden bloed.
 • Batman
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Batman gemaakt door o.a. Kenner, Mattel en Hasbro.

  Batman is een fictieve superheld die voorkomt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door DC Comics. Het personage is gemaakt door kunstenaar Bob Kane en schrijver Bill Finger en verscheen voor het eerst in Detective Comics # 27 (1939). Oorspronkelijk werd het de "Bat-Man" genoemd, het personage wordt ook wel aangeduid als de Caped Crusader, de Dark Knight en 's werelds grootste detective. Batman's geheime identiteit is Bruce Wayne, een rijke Amerikaanse playboy, filantroop en eigenaar van Wayne Enterprises. Nadat hij getuige was geweest van de moord op zijn ouders, Dr. Thomas Wayne en Martha Wayne als kind, zwoer hij wraak tegen misdadigers, een eed die werd getemperd door een gevoel van rechtvaardigheid. Bruce Wayne traint zichzelf fysiek en intellectueel en maakt een bat-ge?nspireerde persoon om een ?misdaad te bestrijden.
 • Battle Trolls
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Battle Trolls gemaakt door o.a. Hasbro.

  The Original Battle Trolls was een merk van actiefiguren geproduceerd door Hasbro van 1992-1993. Ze werden gemaakt in een poging om het populaire concept van trolpoppen in het begin van de jaren negentig onder de aandacht van jongens te brengen.De trollen werden op de markt gebracht met de slogan "Big Haired Dudes with Bad Attitudes" en waren eigenlijk vrij groot op ongeveer 4 3/4 inch lang. De speelgoedlijn heeft geen verbindende verhaallijn om de personages als een groep te binden. Echter, elke individuele trol kreeg een kort biografisch profiel, een parodie op een GI Joe-kaart. Hoewel aanvankelijk succesvol, slaagde de Battle Trolls-lijn er niet in om het populaire succes te bereiken dat het 'originele' trollspeelgoed genoot.Imitaties van Battle Trolls werden gemaakt door concurrerende bedrijven: "Troll Warriors" door Tyco, "Troll Fighter" door Simba en "Troll Force" door Toys 'n Things.
 • Battle Beasts
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Battle Beasts gemaakt door o.a. Hasbro.

  Battle Beasts waren kleine 1 inch hoge figuren gemaakt door Hasbro in 1986. Elk beest had een hittegevoelige sticker op hun borst. Als er gewreven werd, zou het onthullen of de Battle Beast vuur, hout of water was. Elk beest droeg ook zijn eigen wapen. Voertuigen en speelsets werden ook geproduceerd, evenals een groot assortiment aan novelty items. Hasbro heeft in totaal 76 verschillende Battle Beasts gemaakt.Naast de Battle Beasts waren er de "Shadowbeasts" of "Laserbeasts" in Japan. De warmtegevoelige sticker werd vervangen door een bol die zou weergeven bij welke clan het beest hoorde. De nieuwe laserbeesten droegen wapens die leken op het wezen dat het had vastgehouden. De gehele nieuwe serie van 36 Laserbeesten en nieuwe voertuigen werden voornamelijk in Japan uitgebracht. De lager genummerde Laserbeasts werden geproduceerd in Europa. Noord-Amerika ontving slechts 10 van de nieuwe Laserbeasts verpakt in Shadowbeast-pakketten.
 • BeetleBorgs
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van BeetleBorgs gemaakt door o.a. Bandai.

  Big Bad Beetleborgs (later Beetleborgs Metallix) is een Amerikaanse live-actietelevisie-serie van Saban Entertainment. De serie werd gecoproduceerd met Renaissance-Atlantic Films, Toei Company en Bugboy Productions. Het werd twee seizoenen lang uitgezonden op Fox Kids tussen 7 september 1996 en 2 maart 1998. De serie paste gevechtsbeelden aan van de Metal Hero tokusatsu-serie Juukou B-Fighter (eerste seizoen) en B-Fighter Kabuto (tweede seizoen).
 • Beyblade

  Bayblade actiefiguren.
  Alle Beyblade figuren van Takara Tomy and Hasbro.

  Beyblade is a brand name for a line of spinning top toys originally developed and manufactured by Takara Tomy, first released in Japan in July 1999. The main premise of the series that the Beyblade (sometimes shortened to "Bey" or "Blade") is customizable, with interchangeable parts. Both the toys and their name were inspired by "Beigoma", a traditional spinning top. The concept is similar to Battling Tops, a board game developed by Ideal Toy Company in 1968. The introduction of the toy corresponded with the broadcast of the Beyblade anime television series of the same name. In 2001, the series was licensed by Korean toy maker Sonokong. In 2002, Hasbro began to sell Beyblade toys internationally (under license from, and produced by, Takara) along with a coordinated country-by-country release of localized versions of the TV series. In August 2008, Takara Tomy released Beyblade: Metal Fusion; the first incarnation of the toy in three and a half years. The series was followed up in 2015 with Beyblade: Burst.

 • Bill & Ted's Excellent Adventure
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Bill & Ted's Excellent Adventure gemaakt door o.a. NECA, Kenner.

  Bill & Ted's Excellent Adventure is een Amerikaanse science-fiction comedy buddy-film uit 1989 waarin twee slackers door de tijd reizen om een ??menagerie van historische figuren te verzamelen voor hun presentatie van de middelbare schoolgeschiedenis. De film is geschreven door Chris Matheson en Ed Solomon en geregisseerd door Stephen Herek. Met Alex Winter als Bill S. Preston, Esquire, Keanu Reeves als Ted "Theodore" Logan en George Carlin als Rufus. Bill & Ted's Excellent Adventure ontving over het algemeen positieve recensies bij de release en was commercieel succesvol. Het wordt nu beschouwd als een cultklassieker. Een vervolg, Bill & Ted's Bogus Journey, werd twee jaar later uitgebracht.
 • Biker Mice From Mars
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Biker Mice From Mars gemaakt door o.a. Galoob.

  Biker Mice from Mars is een science fiction actie-animatieserie gemaakt door Rick Ungar die in 1993, in de Verenigde Staten werd uitgezonden en drie seizoenen duurde. Het volgt drie antropomorfe muizen motorrijders genaamd Throttle, Modo en Vinnie die ontsnappen aan een oorlog op hun thuisplaneet Mars voordat ze arriveren om de aarde te verdedigen tegen het kwaad dat hun thuisland (De Plutarkians) vernietigde en om op een dag terug te keren naar Mars. Ondanks de frequente gevechten, wordt er geen bloed getoond, worden geen vuurwapens gebruikt en veel schurken zijn monsters, aliens en robots.
 • Bucky O'Hare
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Bucky O'Hare gemaakt door o.a. Hasbro.

  Bucky O'Hare is een fictief personage en de held van een gelijknamige stripserie evenals spin-off media, waaronder een geanimeerde tv-serie en verschillende speelgoed- en videogames. Hij werd gecre?erd door stripboekschrijver Larry Hama en Michael Golden tussen 1978 en 1979 en debuteerde in mei 1984 voor het eerst in Echo of Futurepast # 1.De verhaallijn van Bucky O'Hare volgt een parallel universum waar een oorlog gaande is tussen de United Animals Federation en het sinistere Toad Empire. De United Animals Federation is een interplanetaire republiek gerund door gedoemde zoogdieren, terwijl The Toad Empire wordt bestuurd door een enorm computersysteem dat bekendstaat als KOMPLEX, wat de populatie van zeer consumptieve padden heeft aangespoord om een ??expansionistische campagne tegen de rest van de melkweg te voeren.In 1991 bracht het speelgoedbedrijf Hasbro een actielijn uit, gebaseerd op de Bucky O'Hare-serie. De meeste hoofdpersonen waren vertegenwoordigd: Bucky O'Hare, Deadeye Duck, Willy DuWitt, Blinky, Bruiser en Commander Dogstar. Toadborg, Air Marshall, Storm Toad Trooper en Al Negator waren de slechteriken.Om redenen die nog steeds onduidelijk zijn, werd de speelgoedlijn be?indigd voordat de volgende twee reeksen actiefiguren konden worden voltooid.
 • Captain America
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Captain America gemaakt door o.a. Hasbro.

  Captain America is een fictieve superheld die voorkomt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door Marvel Comics. Gemaakt door cartoonisten Joe Simon en Jack Kirby, verscheen het personage voor het eerst in Captain America Comics # 1 (maart 1941) van Timely Comics, een voorloper van Marvel Comics. Captain America was ontworpen als een patriottische supersoldier die vaak vocht tegen de Asmogendheden van de Tweede Wereldoorlog en het meest populaire personage van Timely Comics was tijdens de oorlogsperiode. De populariteit van superhelden nam af na de oorlog en het stripverhaal van Captain America werd stopgezet in 1950, met een kortstondige opleving in 1953. Sinds Marvel Comics het personage in 1964 nieuw leven inblazen, is Captain America in publicatie gebleven.
 • Care Bears

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Care Bears gemaakt door o.a. Kenner & Whitehouse.

  De troetelbeertjes zijn personages bedacht door het bedrijf American Greetings in 1981 voor gebruik op wenskaarten, waarbij de diertjes getekend werden door Elena Kucharik. In 1983 werd door het speelgoedbedrijf Kenner Products de getekende personages veranderd tot knuffelberen die vandaag de dag (anno 2013) nog regelmatig verkrijgbaar zijn in winkels. In 1984 werden troetelbeertjes aangevuld door de Care Bears Cousins, de nichtjes en neefjes bestaande uit andere soorten dieren. In 2002 werden de Troetelbeertjes na jaren afwezigheid opnieuw geïntroduceerd met nieuw speelgoed. Ook worden er sinds de jaren tachtig regelmatig boeken uitgebracht, zijn er theatershows gemaakt en was er in de jaren tachtig een stripreeks. Ook zijn er videospellen voor meerdere spelsystemen en platformen.

 • C.O.P.S. n' Crooks
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van C.O.P.S. n' Crooks gemaakt door o.a. Hasbro.

  C.O.P.S. (Centrale Organisatie van Politiespecialisten) is een animatieserie uit de late jaren 80 gecre?erd door Claster Television die tussen 1988-1989 gedurende 30 minuten werd uitgezonden. Deze show is gebaseerd op een speellijn van actiefiguren, bekend als C.O.P.S. n 'Crooks, gemaakt door Hasbro in hetzelfde jaar dat de show voor het eerst uitgezonden werd
 • The Corps!
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Corps! gemaakt door o.a. Lenard.

  The Corps!, Een militaire speelgoedlijn geproduceerd door Lanard Toys. Een goedkoper alternatief van de populaire GI Joe figuurtjes. Wordt vaak aangeboden waar Joe's werden verkocht. Normaal zou je een 3-pack kunnen krijgen voor de prijs van een normaal geprijsde GI Joe.
 • Crash Dummies
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Crash Dummies gemaakt door o.a. TYCO.

  The Incredible Crash Dummies is een lijn van actiefiguren ontworpen door David McDonald en Jim Byrne, naar de gelijknamige crashtestpop in een campagne voor publiciteitscampagnes van de late jaren tachtig om mensen op te voeden over de veiligheid van het dragen van veiligheidsgordels. Het speelgoed werd voor het eerst uitgebracht door Tyco Toys in de vroege jaren negentig en stopgezet in 1993. Vanaf 2004 werd echter een nieuwe serie geanimeerde shorts met de crashdummy's geproduceerd en de actiefiguren werden vervolgens nieuw leven ingeblazen onder het merk Hot Wheels, een andere onderafdeling van Mattel.
 • Crystar
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Crystar gemaakt door o.a. Remco.

  Gebaseerd op de Marvel comic book-serie waarin de "Forces of Order" de "Forces of Chaos" bestrijdt. De twee heersende broers Crystar en Moltar besloten hun bondgenoten te verenigen met elk van deze krachten. Crystar en de ordehandhavers werden gemaakt van kristal terwijl Moltar en de krachten van Chaos van lava waren gemaakt. De Crystal Castle, Crystal Dragon en Crystal Shatterpult zijn de moeilijkste om uit de serie te vinden.
 • Dino-Riders
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Dino-Riders gemaakt door o.a. TYCO.

  Dino-Riders is een tekenfilm televisieserie die voor het eerst werd uitgezonden in 1988. Dino-Riders was in de eerste plaats een promotionele show om een ??nieuwe Tyco speelgoedlijn te lanceren. Slechts veertien afleveringen werden geproduceerd, waarvan er drie op VHS voor de Verenigde Staten werden geproduceerd. De show werd uitgezonden in de Verenigde Staten als onderdeel van het Marvel Action Universe.
 • Disney
 • DC Comics
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van DC Comics gemaakt door o.a. Toy Biz, Mattel en DC Collectibles.

  DC Comics, Inc. is een Amerikaanse uitgever van stripboeken. Het is de uitgeverij van DC Entertainment, een dochteronderneming van Warner Bros. Entertainment, Inc., een divisie van Time Warner. DC Comics is een van de grootste en oudste Amerikaanse stripbedrijven en produceert materiaal met tal van bekende hero?sche personages waaronder Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Aquaman, Hawkgirl, Martian Manhunter, Green Arrow en Cyborg . Het meeste van hun materiaal speelt zich af in het fictieve DC Universe, dat ook bestaat uit teams zoals de Justice League, de Justice Society of America, de Suicide Squad en de Teen Titans.
 • Dragon Ball Z
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Dragon Ball Z gemaakt door o.a. Jakks Pacific, Bandai.

  Dragon Ball Z is een Japanse anime-televisieserie geproduceerd door Toei Animation. Dragon Ball Z is het vervolg op de Dragon Ball-anime en past de laatste 325 hoofdstukken van de oorspronkelijke 519 hoofdstuk Dragon Ball manga-serie aan, gemaakt door Akira Toriyama, die van 1988 tot 1995 werden gepubliceerd in Weekly Shounen Jump. Dragon Ball Z werd voor het eerst uitgezonden op Fuji TV in Japan van 26 april 1989 tot 31 januari 1996, voordat het werd uitgezonden verschillende gebieden over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Australi?, Europa, India en Latijns-Amerika.
 • Dragonheart
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Dragonheart gemaakt door o.a. Kenner.

  Dragonheart is een 1996-Brits-Amerikaanse fantasyactie-avonturenfilm geregisseerd door Rob Cohen. Het sterren Dennis Quaid, David Thewlis, Pete Postlethwaite, Dina Meyer en de stem van Sean Connery. Het werd genomineerd voor de Academy Award voor Beste Visuele Effecten en verschillende andere prijzen in 1996 en 1997.
 • Ernst Bobbie En De Rest

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Ernst Bobbie En De Rest gemaakt door o.a. Dets De Rest.

  Ernst, Bobbie en de rest is een Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie, in 2002 bekroond met de Gouden Stuiver. Ze maken samen veel avonturen mee die altijd beginnen bij de 'Boink'. Dit is een tv'tje dat in Bobbies rugzak zit waarop een nieuwslezer een nieuwsbericht uitzendt waarin het probleem van het verhaal uitgelegd wordt. Dit werd altijd onverwachts aangekondigd met een luide gongslag.

 • E.T. The Extra-Terrestial
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van E.T. The Extra-Terrestial gemaakt door o.a. LJN.

  E.T. the Extra-Terrestrial is een Amerikaanse science fiction fantasyfilm uit 1982, gecoproduceerd en geregisseerd door Steven Spielberg en geschreven door Melissa Mathison. Het bevat special effects van Carlo Rambaldi en Dennis Muren, en sterren Henry Thomas, Dee Wallace, Robert MacNaughton, Drew Barrymore, Peter Coyote en Pat Welsh. Het vertelt het verhaal van Elliott (Thomas), een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen, genaamd "E.T.", die op aarde is gestrand. Elliott en zijn broers en zussen helpen E.T. terug naar zijn thuisplaneet terwijl hij probeert hem verborgen te houden voor zijn moeder en de overheid.
 • Evil Dead

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Evil Dead gemaakt door o.a. Hasbro.

  The Evil Dead is een Amerikaanse low budget horrorfilm zowel geschreven als geregisseerd door Sam Raimi. Acteur Bruce Campbell kreeg door zijn rol als hoofdpersonage Ashley 'Ash' J. Williams een cultstatus onder fans van horrorfilms. The Evil Dead werd in 1987 opgevolgd door Evil Dead II, dat verhaaltechnisch niet zozeer een vervolg is, maar een remake met een hoger budget. Raimi en Campbell vervolgden het verhaal met een sprong naar het verre verleden in de derde Evil Dead, getiteld Army of Darkness (1992). Er verscheen in 2013 een (gedeeltelijke) remake van het eerste deel getiteld Evil Dead. The Evil Dead was een van de eerste films die in Groot-Brittanni? het predicaat video nasty kreeg. De onbewerkte versie was er enige tijd verboden. In 2001 mocht voor het eerst de onbewerkte versie weer verspreid worden.

 • The Flintstones
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Flintstones gemaakt door o.a. Mattel.

  The Flintstones? is een Amerikaanse animatieserie, die wordt gezien als een van de succesvolste animatieseries aller tijden. De serie is gecre?erd door het duo? Hanna-Barbera? en draaide zes seizoenen, van? 1960? tot? 1966, op de? Amerikaanse? televisiezender? ABC. De meeste personages zijn bedacht door? Ed Benedict. De serie is, met? The Simpsons, een van de weinige tekenfilmseries die tijdens primetime werden uitgezonden. In Nederland werd de serie onder meer uitgezonden door de? NTS, de? KRO? en? RTL4? en in Vlaanderen door de? VRT
 • Flash Gordon
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Flash Gordon gemaakt door o.a. Bif Bang Pow! En Mattel.

  Flash Gordon is de held van een stripverhaal uit de space-opera-adventure gecre?erd door Alex Raymond en oorspronkelijk getekend door Alex Raymond. Voor het eerst gepubliceerd op 7 januari 1934, werd de strip ge?nspireerd door en gemaakt om te concurreren met de reeds gevestigde avonturenstrip van Buck Rogers.
 • Friday the 13th
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Friday the 13th gemaakt door o.a. NECA.

  Friday the 13th? is een? mediafranchise? bestaande uit 12? slasherfilms, waaronder een? cross-over? met de reeks? A Nightmare on Elm Street, plus op deze films gebaseerde boeken, stripboeken, een? televisieserie? en? merchandising. De reeks begon met de? gelijknamige film? uit 1980, bedacht door? Victor Miller? en geregisseerd door? Sean S. Cunningham. Deze film was bedoeld om in te spelen op het succes van? Halloween? (1978). Geen van beide was echter betrokken bij de productie van de vervolgfilms. De films samen hebben in totaal 465 miljoen dollar opgebracht, maar worden doorgaans niet al te hoog beoordeeld door critici. Centraal in de franchise staat? Jason Voorhees, een ondode, bovennatuurlijke massamoordenaar die ooit als kind verdronk op een? zomerkamp? aan Crystal Lake, en nu wraak neemt. Hij komt in alle films voor, meestal als de moordenaar, maar soms ook als de motivatie voor een andere moordenaar om toe te slaan. Jason draagt vanaf de derde film altijd een kenmerkend ijshockeymasker. Zijn favoriete wapen is een machete.
 • Funko Pop!
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Funko Pop! gemaakt door o.a. Funko.

  Funko's lijn van Pop! figuren zijn gebaseerd op de Japanse stijl bekend als Chibi, wat kort en schattig betekent. De hoofden van de Pop! Vinyl figuren zijn het meest herkenbare deel omdat ze aanzienlijk groter zijn dan de lichamen waarin ze zitten. Ze hebben ook grote, zwarte ogen die ver uit elkaar staan ??op het gezicht. Typisch ontbreken de neus, mond en wenkbrauwen met name in een standaard Pop! Vinyl.
 • The Good Dinosaur
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Good Dinosaur gemaakt door o.a. TOMY.

  The Good Dinosaur? is een? Amerikaanse? animatiefilm? uit? 2015, geregisseerd door? Peter Sohn. De film is geproduceerd door de? Pixar Animation Studios? en gedistribueerd door? Walt Disney Pictures. Het verhaal vertelt een alternatieve? geschiedenis van de wereld, omdat de? meteoriet? (die ooit was ingeslagen) maar net langs de aarde ging en daardoor? dinosauri?rs? nooit zijn uitgestorven. Een onzekere jonge dinosauri?r met de naam Arlo die ver van huis is geraakt, komt onderweg een? holbewoner? tegen (een mensenkind met de naam Spot) en sluit vriendschap met hem. Hij zal Arlo helpen om zijn angsten te overwinnen op de reis terug naar huis.
 • Ghostbusters
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Ghostbusters gemaakt door o.a. Mattel, Schaper, Kenner, Diamond Select en NECA.

  Ghostbusters is een 1984 Amerikaanse komische film geregisseerd en geproduceerd door Ivan Reitman en geschreven door Dan Aykroyd en Harold Ramis. Met sterren Bill Murray, Aykroyd en Ramis als excentrieke parapsychologen die een spookachtig bedrijf beginnen in New York City. Sigourney Weaver en Rick Moranis zijn co-ster als klant en haar buurman, en Ernie Hudson als de eerste rekruut voor de Ghostbusters.
 • G.I. Joe
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van G.I. Joe gemaakt door o.a. Hasbro.

  G.I. Joe is een actiefigurenlijn van het speelgoedbedrijf Hasbro. Het oorspronkelijke productaanbod vertegenwoordigde vier van de takken van de Amerikaanse strijdkrachten. De ontwikkeling van G.I. Joe leidde tot het bedenken van de term "actiefiguur".Het G.I. Joe handelsmerk is gebruikt door Hasbro voor verschillende speelgoedlijnen, hoewel slechts twee succesvol zijn geweest. De originele 12-inch (30 cm) lijn ge?ntroduceerd op 2 februari 1964 gecentreerd op realistische actiefiguren. In het Verenigd Koninkrijk werd deze lijn in licentie gegeven aan Palitoy als Action Man. In 1982 werd de lijn opnieuw gelanceerd op een schaal van 3,75-inch (9,5 cm) compleet met voertuigen, speelsets en een complex achtergrondverhaal met een voortdurende strijd tussen de G.I. Joe Team en het kwaadaardige Cobra-commando dat via terrorisme de Vrije Wereld probeert over te nemen.Terwijl de Amerikaanse lijn evolueerde naar de Real American Hero-serie, veranderde Action Man ook, door dezelfde mallen te gebruiken en omgedoopt te worden tot Action Force. G.I. Joe werd in 2003 opgenomen in de National Toy Hall of Fame in The Strong in Rochester, New York.
 • Game of Thrones
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Game of Thrones gemaakt door o.a. Funko.

  Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-drama-tv-serie gemaakt door David Benioff en D. B. Weiss. Het is een bewerking van A Song of Ice and Fire, de serie fantasyromans van George R. R. Martin, waarvan de eerste A Game of Thrones is. Het wordt gefilmd in Belfast en elders in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Kroati?, IJsland, Malta, Marokko, Spanje en de Verenigde Staten. De serie ging in premi?re op HBO in de Verenigde Staten op 17 april 2011 en het zevende seizoen eindigde op 27 augustus 2017. De serie wordt afgesloten met de achtste seizoenspremi?re in 2019.
 • Gargoyles
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Gargoyles gemaakt door o.a. Kenner.

  Gargoyles is een Amerikaanse animatieserie geproduceerd door Walt Disney Television en Buena Vista Television en oorspronkelijk uitgezonden van 24 oktober 1994 tot 15 februari 1997. De serie bevat een soort nachtdieren die bekend staan ??als Gargoyles die overdag in steen veranderen. Na 1000 jaar in een betoverde versteende staat doorgebracht te hebben, worden de Gargoyles (die zijn getransporteerd uit het middeleeuwse Schotland) in het moderne New York City opnieuw wakker geschud en nemen ze de rol op als de geheime nachtbeschermers van de stad.
 • Go-Bots
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Go-Bots gemaakt door o.a. Tonka.

  GoBots was een lijn van transformerend robotspeelgoed geproduceerd door Tonka van 1983 tot 1987, vergelijkbaar met Transformers. Hoewel aanvankelijk een afzonderlijke en concurrerende franchise, werden Tonka's Gobots het intellectuele eigendom van Hasbro na hun overname van Tonka in 1991. Vervolgens werd het universum afgebeeld in de geanimeerde serie Challenge of the GoBots en de vervolgfilm GoBots: Battle of the Rock Lords was gevestigd als een alternatief universum binnen de Transformers-franchise. Terwijl Hasbro nu de fictieve kant van het eigendom bezit (personagenamen, bios, verhaallijn), werd het echte speelgoed en hun gelijken in de jaren 80 in licentie gegeven aan Bandai. Ze niet gedekt door de overname van Tonka en zijn ze niet beschikbaar voor Hasbro-gebruik.
 • Godzilla

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Godzilla gemaakt door o.a. Bandai en Dor Mei.

  Godzilla? (Gojira)? is een fictief dinosaurusachtig monster dat voorkomt in meerdere films en televisieseries, en behoort tot de? Kaijumonsters. Hij was voor het eerst te zien in de Japanse film? Gojirageproduceerd door de? Toho Film Company Ltd? in 1954. Godzilla behoort vandaag de dag tot een van de bekendste elementen van de Japanse? volkscultuur. Het monster is wereldwijd bekend en treedt behalve in films ook op in tal van? strips,? boeken? en? computerspellen.

 • Harry Potter

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Harry Potter gemaakt door o.a. Mattel & NECA.

  Harry Potter is een zevendelige fantasyserie geschreven door de Britse schrijfster J.K. Rowling. De boeken volgen chronologisch de puberteit en de adolescentie van leerling-tovenaar Harry Potter en zijn beste vrienden Ronald Wemel en Hermelien Griffel, met wie hij samen studeert aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Het hoofdverhaal concentreert zich op Harry's gevecht tegen de duistere tovenaar Heer Voldemort, die Harry's ouders vermoordde in een poging onsterfelijkheid te verwerven en de tovergemeenschap aan zich te onderwerpen. Sinds de publicatie van het eerste boek, Harry Potter en de Steen der Wijzen op 30 juni 1997 heeft de serie internationaal veel aandacht gekregen, zowel kritisch als commercieel. Critici hebben onder andere hun mening geuit over de steeds sterker wordende duistere toon van de boeken. Volgens een berekening uit juni 2008 waren er toen wereldwijd al meer dan 400 miljoen exemplaren verkocht in 67 verschillende talen. De laatste vier boeken waren bovendien de snelst verkopende boeken aller tijden.

 • Guardians of the Galaxy
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Guardians of the Galaxy gemaakt door o.a. Hasbro en Diamond Select.

  The Guardians of the Galaxy is een fictief spacefaring superheldenteam dat verschijnt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door Marvel Comics. Dan Abnett en Andy Lanning vormden het team van bestaande en voorheen niet-verwante personages gemaakt door een verscheidenheid aan schrijvers en artiesten, met een eerste selectie van Star-Lord, Rocket Raccoon, Quasar, Adam Warlock, Gamora, Drax the Destroyer en Groot.
 • Hellina
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Hellina gemaakt door o.a. Skybolt Toyz.

  Sandra Lords werd op magische wijze door Lucifer in staat gesteld om zijn vijand Perg te bestrijden in de oorlog die bekend staat als Total Chaos.
 • Hot Wheels

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Hot Wheels gemaakt door o.a. Mattel.

  Hot Wheels, ten onrechte vaak geschreven als Hotwheels, is een Amerikaanse producent van modelauto's. Hot Wheels is onderdeel van het Mattel-concern. Het merk werd in geïntroduceerd 1968 geïntroduceerd met 16 fantasiemodellen. In 1969 was de verkoop tien keer hoger dan verwacht.

 • Hercules Legendary Journeys
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Hercules Legendary Journeys gemaakt door o.a. Toy Biz.

  Hercules: The Legendary Journeys is een Amerikaanse televisieserie gefilmd in Nieuw-Zeeland. Het werd geproduceerd van 16 januari 1995 tot 22 november 1999 en was gebaseerd op de verhalen van de klassieke Griekse cultuurheld Heracles. Het liep zes seizoenen lang en produceerde actiefiguren en andere memorabilia toen het een van de best beoordeelde televisieshows ter wereld werd in die tijd.
 • The Infaceables
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Infaceables gemaakt door o.a. Galoob.

  The Infaceables: Mystic Warriors of Change was een speelgoedlijn uit 1984 van Galoob waarin plain-face figuren meer dierlijk werden door het gebruik van vacu?mzuiging. Figuren hebben gezichten die van mens tot dier veranderen.Krachten van het goede worden geleid door Iron Lion en krachten van het kwaad door Tembo in de oorlog om controle over de aarde.
 • Disney Infinity
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Disney Infinity gemaakt door o.a. Disney.

  Disney Infinity was een actie-avonturensandbox speelgoed-tot-leven videogamereeks ontwikkeld door Avalanche Software. De setting van de serie is een gigantisch aanpasbaar universum van verbeeldingskracht, bekend als de Toy Box, bevolkt met speelgoedversies van iconische Disney-, Pixar-, Marvel- en Star Wars-personages.
 • Iron Maiden
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Iron Maiden gemaakt door o.a. Funko.

  Iron Maiden is een Engelse heavy metal band uit Leyton, East London, in 1975 door bassist en primaire songwriter Steve Harri opgericht. De discografie van de band is uitgegroeid tot achtendertig albums, waaronder zestien studioalbums, twaalf live albums, vier EP's en zeven compilaties. Ondanks de kleine steun van radio- en televisiezenders, wordt Iron Maiden beschouwd als een van de meest succesvolle heavy metal bands in de geschiedenis. De Sunday Times meldde in 2017 dat de band meer dan 100 miljoen exemplaren van hun albums wereldwijd heeft verkocht. Al meer dan 35 jaar wordt de band ondersteund door hun beroemde mascotte, "Eddie", die op bijna al hun album- en single covers is verschenen, evenals in hun liveshows.
 • Iron Man
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Iron Man gemaakt door o.a. Hasbro.

  Iron Man is een fictieve superheld die voorkomt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door Marvel Comics. Het personage is gemaakt door schrijver en redacteur Stan Lee, ontwikkeld door scripter Larry Lieber, en ontworpen door kunstenaars Don Heck en Jack Kirby. Het personage verscheen voor het eerst in Tales of Suspense # 39 (cover gedateerd maart 1963).
 • Jurassic Park
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Jurassic Park gemaakt door o.a. Kenner, Hasbro en Mattel.

  Jurassic Park is een Amerikaanse science fiction media-franchise, gecentreerd rond een rampzalige poging om een ??themapark van gekloonde dinosaurussen te cre?ren. Het begon in 1990 toen Universal Studios de rechten op de roman kocht door Michael Crichton voordat het zelfs maar werd gepubliceerd.
 • Jurassic World
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Jurassic World gemaakt door o.a. Mattel.

  Jurassic World is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2015. De film werd geregisseerd door Colin Trevorrow en is het vierde deel in de Jurassic Park-filmserie.
 • The Karate kid
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Karate kid gemaakt door o.a. Remco.

  The Karate Kid is een Amerikaanse drama/actiefilm uit 1984, met in de hoofdrol Ralph Macchio en Pat Morita. De film werd geregisseerd door John G. Avildsen. De film combineert elementen van een martialartsfilm met een Underdog-verhaal.De film kreeg drie vervolgen en een kort lopende animatieserie. Het eerste vervolg is The Karate Kid, Part II (1986). In 2010 kwam een remake van deze film uit. Daarin vervangt Jackie Chan de in 2005 overleden Pat Morita als leermeester en Jaden Smith de inmiddels de veertig gepasseerde Ralph Macchio als leerling.
 • King Kong
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van King Kong gemaakt door o.a. Playmates.

  King Kong is een gigantisch filmmonster dat lijkt op een gigantische aap, dat sinds 1933 in verschillende media is verschenen. Het personage verscheen voor het eerst in de film King Kong uit 1933 van RKO Pictures, dat bij de eerste release en re-releases alom geprezen werd. Een vervolg volgde al snel datzelfde jaar met The Son of Kong, met Little Kong. In de jaren zestig produceerde Toho King Kong vs Godzilla (1962) en King Kong Escapes (1967), gebaseerd op The King Kong Show (1966-1969) van Rankin / Bass Productions. In 1976 produceerde Dino De Laurentiis een moderne remake van de originele film geregisseerd door John Guillermin. Een vervolg, King Kong Lives, volgde een decennium later met een Lady Kong. Een andere remake van het origineel, dit keer uit 1933, werd in 2005 vrijgegeven door filmmaker Peter Jackson.
 • Lone Ranger

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Lone Ranger gemaakt door o.a. NECA.

  The Lone Ranger is een Amerikaanse actie-, avonturen- en westernfilm geregisseerd door Gore Verbinski en geproduceerd door Jerry Bruckheimer. Met de acteurs Armie Hammer in de titelrol en Johnny Depp als indiaan Tonto. De film is gebaseerd op de oude westerntelevisieserie The Lone Ranger (1949-1957).

 • Lego
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Lego gemaakt door o.a. LEGO.

  Lego is een serie plastic constructiespeelgoed vervaardigd door The Lego Group, een niet-beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Billund, Denemarken. Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, Lego, bestaat uit kleurrijke, in elkaar grijpende plastic blokken die een reeks tandwielen vergezellen, minifiguren en verschillende andere delen. Lego stenen kunnen op vele manieren worden geassembleerd en verbonden om objecten te construeren voertuigen, gebouwen en werkende robots. Alles wat geconstrueerd is, kan dan weer uit elkaar worden gehaald. De Lego Group begon in 1949 met de productie van de in elkaar grijpende speelgoedstenen. Sindsdien heeft zich een wereldwijde subcultuur van Lego ontwikkeld. Ondersteunende films, games, wedstrijden en zes Legoland-pretparken zijn ontwikkeld onder het merk. Vanaf juli 2015 waren 600 miljard Lego-onderdelen geproduceerd.
 • M.A.S.K
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van M.A.S.K gemaakt door o.a. Kenner.

  M.A.S.K. (Mobile Armoured Strike Kommand) is ontwikkeld door Kenner in 1985, samen met een geanimeerde tv-serie om te helpen bij de speelgoed merchandising. De animatieserie debuteerde hetzelfde jaar en liep twee seizoenen (1985-1986). Het richtte zich voornamelijk op speelgoed dat werd uitgebracht tijdens de eerste twee series van de speelgoedlijn. Van 1987 tot 1988 heeft Kenner twee extra series speelgoed uitgebracht. Deze laatste twee series zijn echter afgedwaald van het oorspronkelijke thema van de serie, misdaadbestrijding en terrorisme, met de nadruk op een racethema.
 • Marvel
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Marvel gemaakt door o.a. Hasbro, Toy Biz en Diamond Select.

  Marvel Comics is de gebruikelijke naam van Marvel Worldwide Inc., voorheen Marvel Publishing, Inc. en Marvel Comics Group, een uitgever van Amerikaanse stripboeken en verwante media. In 2009 verwierf The Walt Disney Company Marvel Entertainment, het moederbedrijf van Marvel Worldwide.Marvel startte in 1939 als Timely Publications en was begin jaren vijftig over het algemeen bekend geworden als Atlas Comics. De branding van Marvel begon in 1961, het jaar waarin het bedrijf The Fantastic Four en andere superhelden-titels lanceerde, gemaakt door Stan Lee, Jack Kirby, Steve Ditko en vele anderen.Marvel telt onder zijn personages zulke bekende superhelden als Spider-Man, Wolverine, de Hulk, Thor, Iron Man, Captain America en Daredevil, inclusief teams als de Avengers, de X-Men, de Guardians of the Galaxy, en de Fantastic Four, en antagonisten zoals Venom, Doom, de rode schedel, de Green Goblin, Thanos, Ultron, Doctor Octopus, Magneto en Loki. De meeste van de fictieve personages van Marvel opereren in een enkele werkelijkheid die bekend staat als het Marvel-universum, waarbij de meeste locaties echte plaatsen weerspiegelen veel hoofdpersonen zijn gevestigd in New York City.
 • Masked Rider
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Masked Rider gemaakt door o.a. Bandai.

  Masked Rider (Saban's Masked Rider) is een live-tv-serie uit 1995 geproduceerd door Saban Entertainment en Toei Company, Ltd. Het is een Amerikaanse bewerking van de Japanse televisieserie Kamen Rider Black RX 1988, en dient ook een spinoff van Mighty Morphin. Power Rangers. Het werd uitgezonden op FOX als onderdeel van het Fox Kids-programmablok.
 • Masters Of The Universe
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Masters Of The Universe gemaakt door o.a. Mattel.

  De 'Masters of the Universe' toyline werd voor het eerst uitgebracht als 5 1/2 inch actie figuren in 1982 (in tegenstelling tot de 3 3/4 inch maat gebruikt door Kenner Star Wars en Hasbro's G.I. Joe). Korte beschrijvingen van de personages zouden verschijnen op de unieke verpakking en box-art van de toyline (met illustraties van Errol McCarthy, William George en anderen)De twee hoofdpersonen, He-Man (de gespierde blonde held en de machtigste man in het universum) en zijn aartsvijand Skeletor (de blauw huidige schedel van het kwaad en tovenarij) waren de eersten die in de vorm van een actiefiguur werden uitgebracht , samen met andere kernpersonages uit de hele serie Man-at-Arms (He-man's vriend en wetenschappelijke meester van wapens), Beast Man (Skeletor's meester van beesten en belangrijkste handlanger) en Battle Cat (He-Man's grote groene, Tiger-achtige metgezel).
 • McFarlane's Monsters
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van McFarlane's Monsters gemaakt door o.a. McFarlane.

  McFarlane was al lang fan van het horrorgenre en besloot in 1997 zijn eigen perspectief te geven op de klassieke monsters met de "Todd McFarlane's Monsters Playsets" -lijn
 • McDonalds
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van McDonalds gemaakt door o.a. Mc Donalds.

  Toen de Happy Meal in 1979 begon, was het speelgoed een McDoodle-stencil, een McWrist-portemonnee, een ID-armband, een puzzelslot, een tol of een McDonaldland-gom in de vorm van een Mcdonalds karakter. In Canada heette de promotie voorafgaand aan de Happy Meal de "Treat of the Week", waarbij een ander speelgoedje elke week gratis op verzoek beschikbaar was. Deze promotie ging door nadat de Happy Meal in 1979 werd ge?ntroduceerd. Happy Meal-speelgoed is de laatste jaren steeds uitgebreider geworden. Hoewel ze in eerste instantie niet veel meer waren dan een goedkope plastic speeltjes zoals een frisbee of bal, zijn ze geleidelijk vervangen door steeds geavanceerder speelgoed, waarvan er veel een koppeling zijn met een bestaand tv-programma, film of speelgoedlijn.
 • Medabots
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Medabots gemaakt door o.a. Hasbro.

  Medabots, in Japan bekend als Medarot, is een role-playing videogamefranchise ontwikkeld door Natsume en uitgegeven door Imagineer in Japan in 1997. De videogamefranchise werd later aangepast in een Japanse anime-televisieserie geproduceerd door Bee Train met 52 afleveringen. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op TV Tokyo van 2 juli 1999 tot 30 juni 2000. Medarot Damashii, een negenendertig aflevering vervolg op de anime-serie die werd geproduceerd door Production IG, uitgezonden van 7 juli 2000 tot maart 30, 2001. Zowel de serie als het vervolg zijn in licentie gegeven door Nelvana Limited. De Nelvana Limited Engelse nagesynchroniseerde versie van Medabots werd uitgezonden op het Fox Kids-netwerk van 1 september 2001 tot 2 november 2002 en was destijds een van de best beoordeelde nieuwe series van het kanaal. Medarot Damashii volgde een jaar later en werd uitgezonden van 13 september 2003 tot 7 maart 2004.
 • Mega Bloks
  Mega Bloks actiefiguren.
  Alle Mega Bloks figuren van Mattel.

  Mega Brands Inc., formerly Mega Bloks Inc., is a Canadian children's toy company currently owned by Mattel. Mega Bloks, a line of construction set toys, is its most popular product. Its other brands include Mega Construx, Mega Puzzles, Board Dudes and Rose Art. The company distributes a wide range of construction toys, puzzles, and craft-based products.In 2014, Mega Brands' Bloks was second in sales of toy construction building sets.
 • Mega Man
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Mega Man gemaakt door o.a. Bandai en Mattel.

  Mega Man (ook geschreven als Megaman en MegaMan), bekend als Rockman in Japan, is een franchise voor videogames gemaakt door Capcom, met in de hoofdrol het robotpersonage Mega Man of een van zijn vele tegenhangers. Mega Man, uitgebracht in 1987 voor het Nintendo Entertainment System, was de eerste in een serie van meer dan 50 games op meerdere systemen. In maart 2015 had de serie ongeveer dertig miljoen exemplaren wereldwijd verkocht.
 • Monster Balls

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Monster Balls gemaakt door o.a. Soma.

 • Nira X
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Nira X gemaakt door o.a. Skybolt Toyz.

  Dimensionale reiziger met geavanceerde technologie, Nira-X wordt dood of levend gezocht op meer dan 400 planeten en was ooit de best betaalde vrouwelijke huurling in de Melkweg.
 • Other World
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Other World gemaakt door o.a. Arco.

  Raidy, de goede koning van Glowgon en zijn koninklijke leger van Jipps kruistocht om de Pir'Ankus te lokaliseren tegen de kwaadaardige Zendo en zijn Mogs. Other World zijn niet-gearticuleerde, buigzame figuren met draden die in het rubber zijn verweven. Figuren werden in 1982 voor het eerst uitgebracht.
 • Predator
  Predator actiefiguren.
  Alle Predator figuren van Kenner, Neca and Diamond Select

  Predator is a 1987 American science-fiction action film directed by John McTiernan. It stars Arnold Schwarzenegger as the leader of an elite special forces team which is on a mission to rescue hostages from guerrilla held territory in Val Verde in Central America's Northern Triangle. Kevin Peter Hall co-stars as the titular antagonist, a technologically advanced form of extraterrestrial life secretly stalking and hunting the team. Predator was written by brothers Jim and John Thomas in 1985, under the working title of Hunter. Filming began in April 1986 and creature effects were devised by Stan Winston.
 • Pepsiman
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Pepsiman gemaakt door o.a. Pepsi.

  Pepsiman is een offici?le mascotte van Pepsi van de Japanse bedrijfstak van Pepsi. Het ontwerp van het Pepsiman-personage wordt toegeschreven aan de Canadese stripkunstenaar Travis Charest, die ergens rond het midden van de jaren negentig is gemaakt. Pepsiman nam drie verschillende outfits aan, die elk de huidige stijl van het Pepsi-blik in distributie vertegenwoordigen. Er werden twaalf commercials gemaakt met het personage. Zijn rol in de advertenties is om met Pepsi te verschijnen voor dorstige mensen of mensen die naar frisdrank verlangen. Pepsiman verschijnt op precies het juiste moment met het product. Na het afleveren van de drank zou Pepsiman soms een moeilijke en actiegerichte situatie tegenkomen die zou resulteren in letsel. Een andere, minder belangrijke mascotte, Pepsiwoman, is ook opgenomen in een paar van haar eigen commercials voor Pepsi Twist haar uiterlijk is in feite een vrouwelijke Pepsiman die een citroenachtige bivakmuts draagt.
 • PEZ Dispensers

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van PEZ Dispenser gemaakt door o.a. PEZ.

  PEZ is een Oostenrijks snoepmerk. Het is in 1927 door Eduard Haas op de markt gebracht als vervanging voor sigaretten. De naam is afgeleid van het Duitse woord voor pepermunt: Pfefferminz. De pepermuntjes werden aanvankelijk in blikken doosjes aan de man gebracht, maar in 1949 volgde de revolutionaire van plastic gemaakte dispenser. Vanaf de jaren vijftig werd het marketingpotentieel van de dispensers ten volle uitgebuit, door de bovenkant uit te voeren als kopjes van stripfiguren, die in de loop der jaren verzamelobjecten zijn geworden.

 • Planet Terror

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Planet Terror gemaakt door o.a. NECA.

  Planet Terror is een Amerikaanse onafhankelijke zombiefilm uit 2007 geregisseerd door Robert Rodriguez en met in de hoofdrollen Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Josh Brolin, Marley Shelton, Naveen Andrews, Michael Biehn, Jeff Fahey, Stacy Ferguson en Bruce Willis. Het volgt een groep mensen die probeert een aanval van zombeachtige wezens te overleven terwijl ze ruzie maken met een militaire eenheid. De film werd uitgebracht in Noord-Amerika als onderdeel van een dubbele speelfilm met Quentin Tarantino's Death Proof onder de titel Grindhouse, om de ervaring na te bootsen van het bekijken van exploitatiefilms in een "grindhouse" -theater. Naast het regisseren van de film, schreef Rodriguez het script, regisseerde de cinematografie, schreef de muziek, co-edited, en produceerde het.

 • Planet of the Apes
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Planet of the Apes gemaakt door o.a. Hasbro, NECA en Diamond Select.

  Planet of the Apes is een Amerikaanse science fiction media-franchise die bestaat uit films, boeken, televisieseries, strips en andere media over een wereld waarin mensen en intelligente apen botsen om controle. De franchise is gebaseerd op de roman La Plan?te des singes uit 1963 van Pierre Boulle, vertaald in het Engels als Planet of the Apes of Monkey Planet. De film uit 1968, Planet of the Apes, was een kritieke en commerci?le hit, waarmee een reeks sequels, tie-ins en afgeleide werken werd ge?nitieerd. Arthur P. Jacobs produceerde de eerste vijf Apes-films via APJAC Productions voor distributeur 20th Century Fox sinds zijn dood in 1973 heeft Fox de franchise in bezit.
 • Pokémon

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Pokémon gemaakt door o.a. TOMY, Hasbro, Jakks Pacific en Nintendo.

  Pokémon is een mediapranchise beheerd door The Pokémon Company, een Japans consortium tussen Nintendo, Game Freak en Creatures. Het franchise-copyright wordt gedeeld door alle drie de bedrijven, maar Nintendo is de enige eigenaar van het handelsmerk. De franchise werd in 1995 gecreëerd door Satoshi Tajiri en is gecentreerd rond fictieve wezens genaamd "Pokémon", die mensen, bekend als Pokémon-trainers, vangen en trainen om elkaar te verslaan voor sport.

 • Power Lords
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Lords gemaakt door o.a. Revell.

  Power Lords - The Extra-Terrestrial Warriors is een sciencefiction-thema-actielijn geproduceerd door Revell in 1983. Revell huurde Wayne Barlowe in (auteur / kunstenaar van Barlowe's Guide to Extraterrestrials) om het speelgoed te ontwerpen. Adam Power kan in Lord Power veranderen door op een knop te drukken om zijn torso rond te draaien om de Lord Power-kant te onthullen. Shaya is een tweezijdige figuur die wordt veranderd door haar cape om te draaien en haar helm te verwijderen. Elke figuur bevat ook een bestandskaart, die een kort dossier over het personage geeft en laat zien hoe de speciale functie ervan kan worden gestart. DC Comics publiceerde in december 1983 een stripboekreeks van Power Lords met 3 nummers. Een videogame, bordspel, legpuzzel puzzel en kleurboek op basis van de personages werden ook datzelfde jaar vrijgegeven.
 • Power Rangers
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Rangers gemaakt door o.a. Bandai en Jada Toys.

  Power Rangers is een Amerikaanse entertainment- en merchandising-franchise, gebouwd rond een televisieserie met live-actiehelden. Eerst geproduceerd door Saban Entertainment, later door BVS Entertainment, en vandaag door SCG. Power Rangers, neemt in de televisiereeks veel van zijn beelden over van de Japanse tokusatsu Super Sentai, geproduceerd door Toei Company. De eerste Power Rangers-vermelding, Mighty Morphin Power Rangers, debuted op 28 augustus 1993 en hielp bij de lancering van het Fox Kids programmeerblok uit de jaren 1990, waarin het katapulteerde in populaire cultuur, samen met een lijn van actie-figuren en ander speelgoed van Bandai.
 • Prophet
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Prophet gemaakt door o.a. Extreme Toys.

  Profeet is een fictief personage, een superheld die verschijnt in stripverhalen gepubliceerd door Image Comics. Gemaakt door Rob Liefeld, verscheen hij voor het eerst in Youngblood # 2 (juli 1992).Prophet speelde in drie lopende series met zijn naam; deze maandbladen debuteerden respectievelijk in 1993, 1995 en 2012. Een vierde serie, genaamd Prophet: Earth War, begon in januari 2016.
 • ReAction Figures
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van ReAction Figures gemaakt door o.a. Funko.

  ReAction Figures zijn een speelgoedlijn van figuurtjes gemaakt door Funko. Ze zijn gemodelleerd naar merken van popcultuur.
 • Rambo
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Rambo gemaakt door o.a. Coleco en Glasslite.

  Rambo is een filmserie gebaseerd op de David Morrell-roman First Blood en met in de hoofdrol Sylvester Stallone als John Rambo, een verontruste Vietnam-oorlogsveteraan en voormalig US Army Special Forces-soldaat die vaardig is in vele aspecten van overleving, wapentuig, gevecht tussen man en vrouw en guerrilla-oorlogsvoering. De serie bestaat uit de films First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988) en Rambo (2008).
 • ReBoot
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van ReBoot gemaakt door o.a. Irwin Toys.

  ReBoot is een Canadese CGI-geanimeerde actieavontuur-tv-serie die oorspronkelijk werd uitgezonden van 1994 tot 2001. Het werd geproduceerd door het in Vancouver gevestigde productiebedrijf Mainframe Entertainment, Alliance Communications en BLT Productions. De animatieserie is gemaakt door Gavin Blair, Ian Pearson, Phil Mitchell en John Grace, met de beelden ontworpen door Brendan McCarthy na een eerste poging van Ian Gibson.Het was 's werelds eerste ooit half uur volledig computergestuurde tv-serie.
 • Rick and Morty
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Rick and Morty gemaakt door o.a. McFarlane.

  Rick en Morty is een Amerikaanse geanimeerde sciencefiction-sitcom voor volwassenen, gecre?erd door Justin Roiland en Dan Harmon voor het laat-avond-programmeerblok Adult Swim van Cartoon Network. De serie volgt de tegenslagen van cynisch gekke wetenschapper Rick Sanchez en zijn gemakkelijk te be?nvloeden kleinzoon Morty Smith, die hun tijd verdeelden tussen huiselijk leven en interdimensionale avonturen.
 • Rocket Power

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Rocket Power gemaakt door o.a. Viacom.

  Rocket Power was een Amerikaanse tekenfilmserie, geproduceerd en uitgezonden van 1999 tot 2004 door Nickelodeon. De serie loopt in Nederland sinds 2001 en in België sinds september 2003. De Nederlandse nasynchronisatie werd verzorgd door Creative Sounds BV. De serie gaat over Otto Rocket en zijn zus Reggie Rocket, die samen met hun vrienden Maurice Rodriquez (Twister) en Sam Dullard (The Squid) wonen in een stad aan de kust, "Zeekust" genaamd. Deze vier vrienden houden zich bezig met verschillende sporten.

 • RoboCop
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van RoboCop gemaakt door o.a. Kenner en Toy Island.

  RoboCop is een 1987 Amerikaanse cyberpunk actiefilm geregisseerd door Paul Verhoeven en geschreven door Edward Neumeier en Michael Miner. De filmsterren Peter Weller, Nancy Allen, Dan O'Herlihy, Kurtwood Smith, Miguel Ferrer en Ronny Cox. In de nabije toekomst is RoboCop gevestigd in een door misdaden bestaand Detroit, Michigan, met politie-officier Alex Murphy (Weller) die is vermoord door een bende misdadigers en vervolgens nieuw leven is ingeblazen door de megacorporatie Omni Consumer Products (OCP) als een bovenmenselijke cyborgwet enforcer bekend als RoboCop.
 • RoboTech
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van RoboTech gemaakt door o.a. Harmony Gold, Matchbox en Toynami.

  Robotech is een science fiction-franchise die begon met een anime-tv-serie met 85 afleveringen die werd geproduceerd door Harmony Gold USA in samenwerking met Tatsunoko Production en voor het eerst werd uitgebracht in de Verenigde Staten in 1985. Het werd aangepast van drie originele en niet-verwante, hoewel visueel vergelijkbare, Japanse anime-televisieseries (Super Dimension Fortress Macross, Super Dimension Cavalry Southern Cross en Genesis Climber Mospeada) om een ??serie geschikt te maken voor synchronisatie.
 • Rocky
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Rocky gemaakt door o.a. Diamond Select en NECA.

  Rocky is een Amerikaanse sportdrama uit 1976 geregisseerd door John G. Avildsen en beide geschreven door en met in de hoofdrol Sylvester Stallone. Het vertelt het verhaal van de American Dream van Rocky Balboa, een ongeschoolde maar zachtaardige Italiaanse / Amerikaanse bokser uit de arbeidersklasse die werkt als een schuldverzamelaar voor een leenhaai in de sloppenwijken van Philadelphia. Rocky begint als een kleine club boxer en maakt later kans op het wereldkampioenschap zwaargewicht. De film schittert ook Talia Shire als Adrian, Burt Young als Adrian's broer Paulie, Burgess Meredith als Rocky's trainer Mickey Goldmill, en Carl Weathers als de kampioen, Apollo Creed.
 • Robots
 • Samurai And His Combat Master
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Samurai And His Combat Master gemaakt door o.a. Unknown.

 • She-Ra: Princess of Power
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van She-Ra: Princess of Power gemaakt door o.a. Mattel.

  She-Ra: Princess of Power is een Amerikaanse animatieserie die in 1985 werd geproduceerd door Filmation. Als spin-off van de He-Man en de Masters of the Universe-serie van Filmation richtte She-Ra zich voornamelijk op een jong vrouwelijk publiek om de populariteit van He-Man bij jonge mannen te compenseren. In tegenstelling tot de He-Man cartoon, die gebaseerd was op de Masters of the Universe speelgoedlijn van Mattel, was de creatie van She-Ra een samenwerking tussen Filmation en Mattel. De eerste groep personages en premisse zijn gemaakt door Filmation, terwijl de personages die later zijn ge?ntroduceerd, zijn ontworpen door Mattel. Mattel verstrekte financi?le steun voor de show, evenals een begeleidende speelgoedlijn. De serie ging in premi?re in 1985 en werd geannuleerd in 1986, na 2 seizoenen en 93 afleveringen.
 • Shaman King
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Shaman King gemaakt door o.a. Mattel.

  Shaman King is een Japanse manga-serie geschreven en ge?llustreerd door Hiroyuki Takei. Deze manga volgt de avonturen van Yoh Asakura terwijl hij probeert zijn sjamanistische vaardigheden aan te scherpen om de sjamanenkoning te worden door de sjamaan gevechten te winnen. Takei koos sjamanisme als het hoofdthema van de serie omdat hij een onderwerp wilde dat nog nooit eerder in manga was geprobeerd.
 • SilverHawks
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van SilverHawks gemaakt door o.a. Kenner.

  Silverhawks was een geanimeerde televisieserie die begon in de herfst van 1986. In het verhaal wordt de 26e-eeuwse Melkweg van Limbo aangevallen door MonStar. Vijf vrijwilligers van de aarde ondergaan een transformatie om deels metaal te worden, deels menselijk en reizen naar het Limbo-sterrenstelsel om te vechten tegen MonStar en zijn bondgenoten. De figuren waren gemaakt van een plastic chroom dat erg onderhevig was aan slijtage.
 • The Simpsons
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Simpsons gemaakt door o.a. Mattel en Playmates.

  The Simpsons (De Simpsons) is een Amerikaanse animatieserie bedacht door Matt Groening. De televisieserie heeft sinds haar debuut in 1989 vele prijzen gewonnen, waaronder Emmy Awards en een Peabody Award.De serie is aan te merken als een sitcom of situation comedy omdat de afleveringen steeds draaien om dezelfde personages. Het is een satire op de (Amerikaanse) samenleving, waarbij vooral het typisch Amerikaanse gezin op de hak wordt genomen. De reeks draait geheel om de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.De serie was een vroege hit voor Fox Broadcasting Company en is wereldberoemd. Het televisieprogramma bestaat inmiddels uit 28 seizoenen met in totaal meer dan 600 afleveringen. Daarmee is het een van de langstlopende televisiereeksen ter wereld.
 • Smurfs
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Smurfs gemaakt door o.a. Peyo.

  Sin City is een serie neo-noir-strips van de Amerikaanse stripboekschrijver Frank Miller. Het eerste verhaal verscheen oorspronkelijk in Dark Horse Presents Fifth Anniversary Special (april 1991) en ging door in Dark Horse Presents # 51-62 van mei 1991 tot juni 1992, onder de titel Sin City. Verschillende andere verhalen met variabele lengtes volgde. De verweven verhalen, met vaak terugkerende personages, vinden plaats in Basin City.Een filmaanpassing van Sin City, mede geregisseerd door Robert Rodriguez en Frank Miller, werd uitgebracht op 1 april 2005. Een vervolg, Sin City: A Dame To Kill For, werd uitgebracht op 22 augustus 2014.
 • Small Soldiers
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Small Soldiers gemaakt door o.a. Hasbro.

  Small Soldiers is een Amerikaanse sciencefiction-actiefilm uit 1998, geregisseerd door Joe Dante. De film draait om twee adolescenten die gevangen worden in het midden van een oorlog tussen twee facties van bewuste actiefiguren, de Gorgonites en de Commando Elite.
 • Spawn
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Spawn gemaakt door o.a. McFarlane.

  Spawn? (echte naam? Al Simmons) is een personage uit de gelijknamige? strip? van schrijver-tekenaar? Todd McFarlane. Spawn was (en is) een van de hoofdtitels van? Image Comics, de uitgeverij die werd opgericht door? Todd McFarlane,? Marc Silvestri,? Jim Lee,? Jim Valentino, Rob Liefeld en? Erik Larsen. De eerste uitgave van Spawn was in mei 1992, waar er 1.7 miljoen exemplaren van verkocht werden. De strip heeft een aantal? spin-offs? gekregen zoals? Sam & Twitch? en de? Japanse? manga? Shadows of Spawn. Omstreeks Maart 2008 is? Juniorpress? in verband met financi?le problemen gestopt met het uitbrengen van de Nederlandse serie. Er waren geruchten dat? Z-Press, de nieuwe uitgever van Marvel in Nederland, in gesprek was met Image om de serie weer uit te brengen in Nederland. Sindsdien is Z-Press alweer gestopt met die uitgaves, zonder ooit Spawn te vertalen. De serie draait geheel om het fictieve personage? Al Simmons? die, na te zijn vermoord door zijn baas, in de hel wordt opgeleid tot een zogenaamde? Hellspawn.
 • Sin City
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Sin City gemaakt door o.a. McFarlane en NECA.

  Sin City is een serie neo-noir-strips van de Amerikaanse stripboekschrijver Frank Miller. Het eerste verhaal verscheen oorspronkelijk in Dark Horse Presents Fifth Anniversary Special (april 1991) en ging door in Dark Horse Presents # 51-62 van mei 1991 tot juni 1992, onder de titel Sin City, in dertien delen. Verschillende andere verhalen met variabele lengtes zijn volgde. De verweven verhalen, met vaak terugkerende personages, vinden plaats in Basin City.Een filmaanpassing van Sin City, mede geregisseerd door Robert Rodriguez en Frank Miller, werd uitgebracht op 1 april 2005. Een vervolg, Sin City: A Dame To Kill For, werd uitgebracht op 22 augustus 2014.
 • Snorkels
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Snorkels gemaakt door o.a. Schleich.

  Snorkels is een Amerikaans-Belgische geanimeerde televisieserie geproduceerd door Hanna-Barbera en liep voor een totaal van vier seizoenen (en 65 afleveringen) op NBC van 15 september 1984 tot 13 mei 1989. Hoewel niet zo populair als zijn zuster Hanna- Barbera cartoon De Smurfen, het programma bleef beschikbaar van 1987 tot 1989 als onderdeel van The Funtastic World van het derde seizoen van Hanna-Barbera.
 • Snugglebumms

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Snugglebumms gemaakt door o.a. Playskool.

  De TroelieWoelies (in het Engels: SnuggleBumms) werden in 1984 door Playskool uitgebracht in Amerika. Vanaf 1985 werden ze in Europa verdeeld door MB. De reclame uit Nederland presenteerde ons Pappa Olijk, Mama Vrolijk en de vier Babies; Baby Snoezepoes, Baby Hartedief, Baby Lievelief en Baby Robbedoes. Daarnaast was er ook een speciale uitvoering van Prinses Woeliana en haar dinosaurus Rossinant. Het is niet zeker of de andere 5 babies zijn uitgebracht in de Benelux. De TroelieWoelies waren een hele familie knuffels met lang haar dat je kon borstelen. Wanneer de knuffels heen en weer werden geschud begonnen ze te giechelen… De grote mama en papa konden ook gloeien in het donker. Naast de knuffels werden er ook PVC figuren, een gezelschapsspel en puzzels uitgebracht.

 • Spider-Man
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Spider-Man gemaakt door o.a. Toy Biz en Hasbro.

  Spider-Man is een fictieve superheld die voorkomt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door Marvel Comics. Het personage is gemaakt door schrijver-redacteur Stan Lee en schrijver-kunstenaar Steve Ditko en verscheen voor het eerst in Amazing Fantasy # 15 (augustus 1962).
 • Star Trek
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Trek gemaakt door o.a. Playmates en Diamond Selec.

  Star Trek is een Amerikaanse mediafranchise gebaseerd op de sciencefiction-tv-serie gemaakt door Gene Roddenberry. De eerste televisiereeks, eenvoudigweg Star Trek geheten en nu aangeduid als The Original Series, debuteerde in 1966 en werd drie seizoenen lang uitgezonden op het televisienetwerk NBC. Het volgde de interstellaire avonturen van Captain James T. Kirk (William Shatner) en zijn bemanning aan boord van het ruimteschip USS Enterprise, een ruimtevaartuig, gebouwd door de United Federation of Planets in de eenentwintigste eeuw. De Star Trekfranchise omvat The Original Series, een animatieserie, vijf spin-off televisiereeksen, de filmfranchise.
 • Star Wars
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars gemaakt door o.a. Kenner en Hasbro.

  Star Wars is een Amerikaanse epische media-franchise uit de ruimte-opera, gecentreerd op een filmserie gemaakt door George Lucas. Het toont de avonturen van verschillende personages "a long time ago in a galaxy far, far away". De franchise begon in 1977 met de release van de film Star Wars (later ondertiteld Episode IV: A New Hope in 1981), die een fenomeen van de wereldwijde popcultuur werd. Het werd gevolgd door de succesvolle sequels The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983); deze drie films vormen de originele Star Wars-trilogie.
 • Stranger Things
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Stranger Things gemaakt door o.a. Funko.

  Stranger Things is een Amerikaanse science-fiction-horror web-tv-serie gemaakt, geschreven, geregisseerd en mede-uitvoerend geproduceerd door The Duffer Brothers, evenals een co-executive geproduceerd door Shawn Levy en Dan Cohen. Het eerste seizoen, uitgebracht in juli 2016, schittert met Winona Ryder, David Harbor, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono en Matthew Modine, met Noah Schnapp en Joe Keery in terugkerende rollen. Voor het tweede seizoen werden Schnapp en Keery gepromoveerd tot series stamgasten, samen met de toevoegingen van Sadie Sink, Dacre Montgomery, Sean Astin en Paul Reiser.
 • Street Fighter
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Street Fighter gemaakt door o.a. Hasbro, Jazwares, Play Arts Kai en NECA.

  Street Fighter? is de naam van een populaire reeks? gevechtsspellen? voor? speelkasten? en? spelcomputers. In deze spellen komen personages uit verschillende landen en werelddelen tegenover elkaar te staan. Elk figuur maakt gebruik van unieke speciale aanvallen die hij kan aanwenden om zich een weg te vechten naar de finale.? Capcom? bracht het eerste computerspel van de reeks uit in? 1987.
 • Street Sharks
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Street Sharks gemaakt door o.a. Mattel.

  Street Sharks is een Amerikaans-Canadese animatieserie over de avonturen van misdaadbestrijdende half-mens / half-haaien. Het werd geproduceerd door DIC Entertainment en uitgezonden van 1994 tot 1997, oorspronkelijk als onderdeel van de Amazin 'Adventures line-up. Later, in 1996, gingen de Street Sharks samenwerken met de Dino Vengers en de show werd Dino Vengers Featuring Street Sharks. Het is gemaakt om een ??bestaande Mattel-speelgoedlijn met dezelfde naam te promoten.
 • Superman
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Superman gemaakt door o.a. Mattel en Kenner.

  Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is een personage en imaginaire? superheld? die zijn eerste verschijning maakte in de Amerikaanse? Action Comics? #1 in 1938. Hij is als stripfiguur de eerste? superheld? die bovenmenselijke krachten bezit en lanceerde hiermee een genre waarin meer superhelden volgden, zoals? Batman? en? Wonder Woman. Zijn? alter ego? is? Clark Kent. Sindsdien is Superman een van de populairste en bekendste? comic-figuren aller tijden geworden en wordt hij vaak gezien als een cultureel? icoon? van? Amerika. Superman is een vast personage binnen het? DC Universum? en heeft model gestaan voor tal van andere superhelden. Door de jaren heen is het personage steeds verder ontwikkeld en kreeg hij meer superkrachten, een gedetailleerdere afkomst en uitgebreide cast van nevenpersonages, zoals? Superboy? (een kloon van superman die half mens en half kryptoniaans is),? Supergirl,? Krypto,? Lois Lane? en zijn aartsvijanden? Lex Luthor,? Doomsday, Darkside en? General Zod. Het personage heeft behalve in? strips? ook in tal van films,? televisieseries? en radiohoorspelen meegespeeld, en heeft een uitgebreide? merchandising.
 • Super Mario
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Super Mario gemaakt door o.a. Nintendo.

  Super Mario Bros. (volledige naam: Super Mario Brothers; afgekort: SMB) is een side-scrolling platformspel voor de NES, ontwikkeld en uitgegeven door het Japanse bedrijf Nintendo in 1985. De speler had de opdracht het computerspelpersonage Mario, dat al bekend was van voorloper Mario Bros., succesvol langs verschillende hindernissen en tegenstanders te leiden, om aan het einde punten te verzamelen en prinses Peach van het fictieve koninkrijk te redden. Om dat te bereiken, moesten in totaal 32 levels met goed gevolg worden voltooid.
 • Super Robot Monkey Team Hyperforce Go!
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Super Robot Monkey Team Hyperforce Go! gemaakt door o.a. Hasbro.

  Super Robot Monkey Team Hyperforce Go! (ook bekend als SRMTHFG) is een Amerikaans / Japanse geanimeerde televisieserie, en werd gemaakt door Ciro Nieli, geproduceerd door Jetix Animation Concepts, waarbij animatie werd uitgevoerd door een Japanse studio bekend als The Answer Studio (die later zou werken aan de Cartoon Network originele serie Transformers: Animated). De serie speelt zich voornamelijk af op de fictieve planeet Shuggazoom en volgt de avonturen van vijf cyborgapen en een menselijke jongen genaamd Chiro terwijl ze worstelen om hun planeet - en de rest van het universum - te beschermen tegen de krachten van het kwaad. De muziek van de show is gecomponeerd door Sebastian Evans.
 • Suicide Squad
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Suicide Squad gemaakt door o.a. Mattel.

  Suicide Squad is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2016, geregisseerd en geschreven door David Ayer. In de film spelen de superschurken van DC Comics de hoofdrol. Het is de derde film in het DC Extended Universe.
 • Transformers

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers gemaakt door o.a. Hasbro en Takara.

  Transformers zijn fictieve buitenaardse robots en de hoofdpersonages uit een populaire en gelijknamige mediafranchise bestaande uit een speelgoedlijn en een groot aantal strips, televisieseries en films. De robots maakten hun debuut in 1984 als speelgoedserie. De Transformers komen van de planeet Cybertron en zijn onder te verdelen in verschillende groepen. De bekendste twee zijn de heldhaftige Autobots, geleid door Optimus Prime, die eigenlijk de leider is geworden sinds Cybertron is verloren, en de kwaadaardige Decepticons, geleid door Megatron. Deze robots kunnen 'transformeren' van robotmodus naar een minder opvallende vorm zoals een voertuig, dier of machine. Dit leverde hun ook wel de bijnaam Robots in Disguise op. Alle incarnaties van de Transformers zijn gebaseerd op dit kernconcept. Niet alle incarnaties van de Transformers sluiten op elkaar aan of spelen zich af in hetzelfde fictieve universum. De grootste continuteit staat algemeen bekend als Transformers: Generation 1. Hieronder vallen de eerste televisieserie en de Marvel-stripserie, opgevolgd door een aantal Japanse en Britse spin-offseries. Er volgden al snel sequels zoals de Generation 2-stripboeken en de televisieserie Beast Wars, die een eigen mini-universum vormden. Generation 1-personages ondergingen tweemaal een herstart met Dreamwave in 2002 en IDW Publishing in 2006. Er zijn ook andere incarnaties van het verhaal gebaseerd op verschillende speelgoedseries. De eerste was de serie Robots in Disguise, gevolgd door Armada, Energon en Cybertron. In 1986 verscheen een animatiefilm en in 2007 de eerste live-actionfilm.

 • Teenage Mutant Ninja Turtles
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Teenage Mutant Ninja Turtles gemaakt door o.a. Playmates.

  De? Teenage Mutant Ninja Turtles? (kortweg de? Turtles? of? TMNT) zijn vier fictieve figuren die de hoofdrol spelen in een? mediafranchise? bestaande uit? stripverhalen,? tekenfilms,? speelfilms,? televisieseries? en? computerspellen. De TMNT zijn vier? antropomorfe? schildpadden? die zeer bedreven zijn in de? ninjavechtkunst? (ninjitsu). Ze zijn allemaal genoemd naar Italiaanse? renaissancekunstenaars: Michelangelo (Michelangelo Buonarroti), Leonardo (Leonardo da Vinci), Donatello (Donato di Niccol?), Raphael (Raffaello Sanzio)
 • The Terminator
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Terminator gemaakt door o.a. Kenner en Playmates.

  The Terminator is een? Amerikaanse? sciencefictionfilm? uit? 1984? geregisseerd door? James Cameron. De hoofdrollen worden vertolkt door? Arnold Schwarzenegger,? Michael Biehn? en? Linda Hamilton.
 • Thunderbirds
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Thunderbirds gemaakt door o.a. Matchbox en Bandai.

 • Thundercats
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Thundercats gemaakt door o.a. LJN, Bandai en Glasslite.

  ThunderCats is een Amerikaanse animatieserie bestaande uit 130 afleveringen, verspreid over 4 seizoenen, die in de Verenigde Staten werd uitgezonden van 1985 tot 1990. Eind jaren 80 is de serie ook in Belgi? uitgezonden op VTM. In Nederland werd ThunderCats op de buis gebracht door de AVRO.De serie werd geschreven door Leonard Starr. De karakters werden bedacht door Tobin Wolf.
 • Trash Bag Bunch

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Trash Bag Bunch gemaakt door o.a. Galoob.

  Trash Bag Bunch was een speelgoedserie met een milieuthema geproduceerd door Galoob. De speelgoedlijn bestond uit individuele beeldjes, hoewel soms in paren gerangschikt, verpakt in oplosbare zakken en in gewone speelgoedverpakking. In tegenstelling tot gewoon speelgoed, waren de figuurtjes niet zichtbaar voor de koper. Na het oplossen van de zak (ken) in water, zal het karakter onthuld worden.

 • Universal Monsters

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Universal Monsters gemaakt door o.a. Hasbro, Jakks Pacific en Remco.

  Universal Monsters of Universal Horror is een reeks horror-, thriller- en sciencefictionfilms die tussen 1923 en 1960 door de Amerikaanse filmstudio Universal Studios gemaakt zijn. De reeks begon in 1923 met de kaskraker The Hunchback of Notre Dame en werd gevolgd door andere bestsellers, zoals The Phantom of the Opera, Dracula, Frankenstein, The Mummy, The Invisible Man, Bride of Frankenstein, Werewolf of London, Son of Frankenstein, The Wolf Man en Creature from the Black Lagoon.

 • Total Chaos
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Total Chaos gemaakt door o.a. McFarlane.

  In een verre melkwegsector is er een strijd tussen goed en kwaad. Dit conflict wordt niet door legers uitgevochten, maar door een handjevol krijgers uit de eeuwigheid der eeuwen. Gekozen om hun onderscheidende vaardigheden worden ze vervolgens aangepast om te vechten in deze oorlog die bekend staat als Total Chaos.
 • View Master
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van View Master gemaakt door o.a. ViewMaster.

  View-Master is de merknaam van een systeem voor stereofoto's. Het systeem werd in 1938 uitgevonden door de Amerikaanse Duitser William Gruber en in productie genomen door Sawyer's, een fabriekje in Grubers woonplaats Portland (Oregon).De dia's zijn gemonteerd in ronde kartonnen schijven, zeven paren per schijf. Deze schijven passen in een stereoscoop of diaprojector. De stereoscopen zijn voor weinig geld te koop, maar er bestaan ook duurdere stereoscopen van uitstekende kwaliteit. In de oorlog werd het systeem voor opleidingen gebruikt door het Amerikaanse ministerie van defensie. Na de oorlog werd View-Master bij het algemene publiek populair.
 • Voltron
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Voltron gemaakt door o.a. LJN, Playmates en Trendmasters.

  Voltron: Defender of the Universe, ook wel bekend als gewoon? Voltron, is een Japans-Amerikaanse animatieserie die werd uitgezonden van? 1984? tot? 1985. De serie is een Amerikaanse bewerking van de twee Japanse series? Golion? en? Kikou Kantai Dairugger XV, beide gemaakt door? Toei Animation. In? Voltron: Defender of the Universe? zijn deze twee series door? World Events Productions? samengevoegd, van Engelse dialogen voorzien en zo veel mogelijk ontdaan van gewelddadige sc?nes.
 • VR Troopers
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van VR Troopers gemaakt door o.a. Kenner.

  VR Troopers (Virtual Reality Troopers) is een live-actie superheldavontuur-tv-serie geproduceerd en verspreid door Saban Entertainment van 1994 tot 1996. De show probeerde te profiteren van de fascinatie voor virtual reality in het midden van de jaren negentig, evenals het succes van Power Rangers. VR Troopers was de eerste offici?le "zusterserie" voor Mighty Morphin Power Rangers.
 • The Walking Dead
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Walking Dead gemaakt door o.a. McFarlane.

 • WildC.A.T.s
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van WildC.A.T.s gemaakt door o.a. Playmates.

  WildC.A.T.s is een geanimeerde televisieserie van een halfuur gebaseerd op de stripserie met dezelfde naam. Het werd gedurende ??n seizoen uitgezonden op CBS tussen 1 oktober 1994 en 21 januari 1995. De serie werd geproduceerd door WildStorm Productions in samenwerking met Nelvana Limited. DC Comics bezit nu de rechten op de personages, vanwege hun aankoop van WildStorm in 1999.
 • Wonder Woman
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Wonder Woman gemaakt door o.a. Mattel.

  Wonder Woman? is een fictieve? superheldin? uit de strips van? DC Comics. Ze werd bedacht door? William Moulton Marston. Hij baseerde het personage op zijn vrouw? Elizabeth Holloway Marston? en zijn geliefde? Olive Byrne. Wonder Woman was een van de eerste vrouwelijke helden in de strips, en is tevens een van de bekendste.Wonder Woman is in werkelijkheid Diana, prinses van de? Amazonen? uit de? Griekse mythologie. Haar moeder is de Amazonekoningin Hippolyta. Ze kreeg van de? Olympische Goden? verschillende bovenmenselijke krachten en wapens. Ze wordt vaak omschreven als "mooi als? Aphrodite, slim als? Athena, sneller dan? Hermes? en sterker dan? Hercules".
 • Wetworks
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Wetworks gemaakt door o.a. McFarlane.

  Wetworks is een Amerikaanse stripreeks gemaakt door stripboekkunstenaar Whilce Portacio en schrijver Brandon Choi. Het duurde vier jaar voordat het eindigde in 1998. Een tweede serie geschreven door Mike Carey, met terugkeer van Portacio als tekenaar, werd gestart in 2006 en eindigde in 2008.Het verhaal gaat over een team van zwarte operatieve soldaten verbonden met gouden symbiotes, die strijden tegen bovennatuurlijke krachten.
 • WWF
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van WWF gemaakt door o.a. Jakks Pacific, LJN en Hasbro.

  Het bedrijf begon in 1952 onder de naam Capitol Wrestling Corporation, dat gepromoot werd onder de vlag van de World Wide Wrestling Federation (WWWF) en later de World Wrestling Federation (WWF). In 1982 werd het verkocht aan Titan Sports, dat later de naam WWF veranderde in World Wrestling Federation Entertainment, voordat het in 2002 World Wrestling Entertainment ging heten, op 7 april 2011 vereenvoudigd tot de afkorting WWE.
 • Watchmen
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Watchmen gemaakt door o.a. Mattel.

  Watchmen is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2009, van regisseur Zack Snyder. De film is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Alan Moore en Dave Gibbons. De film werd uitgebracht in zowel normale bioscopen als IMAX-theaters. De duistere kijk van het verhaal op het genre van de superhelden werd door (film)critici zowel geprezen als afgekraakt.De film werd genomineerd voor onder meer acht Saturn Awards.
 • Warhammer
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Warhammer gemaakt door o.a. Games Workshop.

  Warhammer (ook wel gekend als Warhammer Fantasy Battles of als de afkorting WFB) is een tabletopspel, uitgebracht door Games Workshop Ltd, dat zich afspeelt in een fantasywereld, die enigszins te vergelijken is met middeleeuws Europa (kastelen, ridders, beperkte technologie), aangevuld met magie en niet-menselijke intelligente rassen: Elfen, Dwergen, Ondoden, Chaos (Demonen), Skaven (Ratachtigen), Reptielmannen (Lizardmen) e.d. De wereld van Warhammer vindt zijn oorsprong in onder andere de verhalen van fantasy-schrijvers J.R.R. Tolkien (In de Ban van de Ring, De Hobbit) en Michael Moorcock (Elric of Melnibone).Warhammer is een spel van Britse origine, waardoor de terminologie Engels is.Naast de fantasy-versie bestaan er andere varianten, zoals Warhammer 40.000 (sciencefiction setting) of Warhammer Historical (met als verschillende settings onder andere de Oudheid, Middeleeuwen, Engelse Burgeroorlog, Old West). Gerelateerde spellen aan Warhammer die ook door Games Workshop Ltd gepubliceerd worden zijn onder andere Lord of The Rings, Mordheim, en Warmaster. Naast de table top varianten kwam in 2008 de MMORPG Warhammer Online uit.
 • WCW

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van WCW gemaakt door o.a. Galoob.

  Het World Championship Wrestling is een voormalige Amerikaanse promotie voor professioneel worstelen, die bestond tussen 1988 en 2001. De organisatie begon als regionale promotie van de National Wrestling Alliance onder de noemer Jim Crockett Promotions met als uitvalsbasis Atlanta.

 • Youngblood
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Youngblood gemaakt door o.a. Placo Toys.

  Youngblood is een superheldenploeg die schitterde in hun gelijknamige stripboek, gemaakt door schrijver / kunstenaar Rob Liefeld. Het team debuteerde in de one-shot Megaton Explosion # 1 uit 1987 voordat het later in 1992 in zijn eigen doorlopende serie verscheen als de belangrijkste publicatie voor Image Comics. Youngblood werd oorspronkelijk gepubliceerd door Image Comics en later door Awesome Entertainment. Nadat Rob Liefeld terugkeerde naar Image Comics, werd hij nieuw leven ingeblazen in 2008 en opnieuw in 2012.
 • X-Men
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men gemaakt door o.a. Toy Biz, TYCO en Hasbro.

  De X-Men (in het Nederlands De X-Mannen geheten) zijn een fictieve groep van superhelden uit een serie gelijknamige comics van Marvel Comics, bedacht door schrijver Stan Lee en tekenaar Jack Kirby.Het X-Men-universum heeft zich inmiddels uitgebreid naar film en televisie, waaronder de animatieseries X-Men: The Animated Series en X-Men: Evolution, alsmede bioscoopfilms.
 • Yo-Kai Watch
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Yo-Kai Watch gemaakt door o.a. Hasbro.

  Yo-kai Watch? is een? Japanse? mediafranchise, die oorspronkelijk begon als een? role-playing game? voor? Nintendo 3DS. Er is ook een? manga? en een? animeserie.
 • Yu-Gi-Oh!
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Yu-Gi-Oh! gemaakt door o.a. Mattel.

  Yu-Gi-Oh!? (letterlijk "Koning der Spellen")? is een Japanse strip of? manga, die een groot mediafranchise heeft voortgebracht bestaande uit meerdere animatieseries, films, computerspellen en een? ruilkaartspel. De meeste incarnaties van de franchise draaien om het kaartspel? Duel Monsters? (Magic & Wizards? in de originele anime), waarin twee spelers elkaar bevechten met een groot arsenaal aan monsters en magische wapens. De mangaserie verscheen in het Nederlands bij? Kana.
 • Z-Bots
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Z-Bots gemaakt door o.a. Galoob.

  Zbots (of Z-Bots) zijn kleine actiefiguren die werden gemaakt door Galoob en voor het eerst werden uitgebracht in 1992. Galoob bracht vier series Zbots uit van 1992 tot 1994. Galoob cre?erde naast de figuren ook een aantal Zbot-voertuigen. De helden waren de ZBots (Designed to Defend!). De schurken waren de Voids (Made to Menace!). Elke zijde heeft zijn eigen logo, meestal bedrukt op de romp van elke robot, hoewel sommige geen zichtbaar logo hebben. Het logo van de Z-Bots is een "Z", terwijl de Voids 'een gestileerde "V" is.
 • Zelda
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Zelda gemaakt door o.a. Nintendo.

  Princess Zelda? (Japans: Zeruda-hime, Zelda-hime) is een fictief videospel-personage uit de serie van? The Legend of Zelda. Ze is tevens een lid uit Hyrule's koninklijke familie en speelt een integrale rol in de geschiedenis van Hyrule. Alhoewel ze de titelrol speelt in de serie, bestuurt de speler enkel de held? Link, een jongen van het Hylian ras, net als zij, afkomstig uit het bos. Gewoonlijk wordt Zelda in de meeste spellen gekidnapt en gevangengenomen door de kwaadaardige antagonist? Ganondorf? (ook bekend als? Ganon), zodat Link haar moet bevrijden en kwaad moet verdrijven. In sommige spellen komt Zelda voor als ??n van de sages (verzamelnaam voor wijze mannen en vrouwen). In latere titels verschijnt de prinses ook in de vorm van een profeet en in? Ocarina of Time? en? The Minish Cap? beschikt ze over bepaalde magische krachten en maakt ze gebruik van krachtschilden.
 • Fortnite

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Fortnite gemaakt door o.a. McFarlane.<br /><br />Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games en kwam op 25 juli 2017 als vroegtijdige toegang uit, en is beschikbaar voor macOS, iOS, PlayStation 4, Windows en Xbox One. Op 12 juni 2018 kwam het spel als gratis download voor de Nintendo Switch beschikbaar. Fortnite bestaat uit twee duidelijk te onderscheiden spelmodi. De Battle royale-modus is een multiplayer-deathmatch, waar honderd spelers (mogelijk in teams) tegen elkaar moeten strijden. Deze modus is gratis te spelen. In de Save the World-modus moet de speler tegen hordes van vijandige wezens vechten om te overleven. Deze modus is speelbaar in singleplayer of in online co-op. Epic Games heeft aangekondigd dat de Save the World -modus ook gratis zal worden na de definitieve uitgave.

 • Jay and Silent Bob

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Jay and Silent Bob gemaakt door o.a. Diamond Select.

  Jay en Silent Bob zijn twee fictieve filmpersonages, gespeeld door respectievelijk Jason Mewes en Kevin Smith, die bedacht zijn door acteur/regisseur Kevin Smith. De twee zijn drugsdealers van beroep.

 • Justice League

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Justice League gemaakt door o.a. DC Collectibles.

  De Justice League, soms ook wel Justice League of America of afgekort JLA genoemd, is een fictief superheldenteam uit de strips van DC Comics. Het team bestaat uit de bekendste superhelden en heldinnen van het DC Universum. Het team verscheen voor het eerst in The Brave and the Bold #28 (1960). Het team bestond toen uit Superman, Batman, Wonder Woman, the Flash, Green Lantern, Aquaman en de Martian Manhunter. In de loop der jaren is deze samenstelling vaak veranderd. Andere bekende (ex)leden Green Arrow, Atom, Hawkman, Black Canary, Captain Marvel, Plastic Man en tientallen anderen.

 • Vinimates

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Vinimates gemaakt door o.a. Diamond Select.

 • S.H.Figuarts

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van S.H.Figuarts gemaakt door o.a. Bandai Tamashii Nations.

  S.H. Figuarts is een populaire lijn van hoogwaardige figuren gemaakt door Bandai. De toyline debuteerde in 2008 en is gericht op de volwassen fans.

 • Assassin´s Creed

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Assassin´s Creed gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Assassin's Creed is een serie computerspellen, aangevuld met romans en strips. Het eerste deel in de serie was Assassin's Creed uit 2007. De spellen zijn voornamelijk ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. De spellen spelen zich af in een fictieve geschiedenis bestaande uit gebeurtenissen uit de echte wereld en volgen de eeuwenoude strijd tussen de Assassijnen, die vechten voor vrede door vrije wil, en de Tempeliers, die vrede verlangen door beheersing. Anno 2017 zijn er meer dan honderd miljoen Assassin's Creed-spellen verkocht.

 • Attack on Titan

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Attack on Titan gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Attack on Titan is een Japanse mangaserie, geschreven en getekend door Hajime Isayama. De serie werd op 9 september 2009 voor het eerst gepubliceerd in Bessatsu Shōnen Magazine en op 9 december 2014 in 20 tankōbon (boekdelen) uitgebracht. Het verhaal speelt zich af in een wereld waar de mensheid in steden woont die omgeven zijn door enorme muren, als verdediging tegen de Titans, reusachtige humanoïde wezens die mensen eten. Het verhaal draait om Eren Jaeger en zijn vrienden Mikasa Ackerman en Armin Arlert. Zij zijn bij het leger gegaan om tegen de Titans te vechten nadat die hun stad zijn binnengedrongen.

 • Borderlands

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Borderlands gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Borderlands speelt zich af op een planeet genaamd Pandora waar meerdere kolonies van wezens zich huisvesten. Op de planeet is een groot scala aan mineralen. Als een gevolg stuurt de Dahl Corporation een paar ruimteschepen om nederzettingen te beginnen. Pandora kan beschreven worden als een grote woestijn met grotten, nederzettingen en mijnen.

 • Call of Duty

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Call of Duty gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Call of Duty (vaak afgekort tot CoD) is een first-person shooter computerspel, ontwikkeld door Infinity Ward en uitgebracht door Activision op 29 oktober 2003. Het spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog waarin de speler meevecht met de geallieerden; voor het Amerikaanse leger, het Engelse leger en het Rode Leger van de Sovjet-Unie.

 • Destiny

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Destiny gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Destiny is een first-person shooter ontwikkeld door Bungie. Het spel wordt uitgegeven door Activision en kwam op 9 september 2014 uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

 • Gears of War

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Gears of War gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Het eerste spel in de serie, Gears of War, kwam uit op 7 november 2006 voor de Xbox 360. Het spel richt zich op protagonist Marcus Fenix, een soldaat die een laatste poging moet doen om de Locust Horde te vernietigen en de mensheid te redden.

 • Mass Effect

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Gears of War gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Mass Effect is een actierollenspel van spelontwikkelaar BioWare voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc. De Xbox 360-versie werd uitgebracht in november 2007 door Microsoft Game Studios en de pc-versie in mei 2008 door Electronic Arts. Het spel speelt zich af in het jaar 2183. De speler bestuurt Commander Shepard, een elitesoldaat en officier op het schip SSV Normandy.

 • Outcast

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Outcast gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

 • Naruto

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Naruto gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  Naruto (ナルト) is een Japanse mangaserie door Masashi Kishimoto, waarvan ook een gelijknamige animeserie is gemaakt. Het hoofdpersonage heet Uzumaki Naruto en is een luidruchtige, hyperactieve, puberale ninja die constant zoekt naar erkenning en goedkeuring. De manga werd voor het eerst gepubliceerd in 1999 door uitgeverij Shueisha in Japan, in het tijdschrift Weekly Shōnen Jump. Viz Media publiceert een vertaalde versie in het Amerikaanse tijdschrift Shonen Jump. Desondanks is het Viz Media's best verkopende mangaserie. In oktober 2006 kwam uitgeverij Kana met een Nederlandstalige versie op de markt. Viz heeft ook de licenties voor Noord-Amerikaanse televisieproducties. Naruto debuteerde in Amerika in het programmablok Toonami van Cartoon Network op 10 september 2005 om negen uur 's avonds. In Canada wordt deze animeserie uitgezonden door YTV's Bionix. Naruto debuteerde daar op 16 september 2005 om half tien 's avonds. In de Benelux bezit Kana de licenties voor televisieproducties.

 • South Park

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van South Park gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

  South Park is een met meerdere Emmy Awards bekroonde Amerikaanse satirische animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone. Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+, vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd. In Vlaanderen werd South Park uitgezonden op Canal+ sinds juli 1999. Later verscheen de serie op VT4 en sinds 2007 op de Vlaamse versie van muziekzender TMF. Sinds 2014 is South Park te zien op Comedy Central. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

 • Tokyo Ghoul

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Tokyo Ghoul gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

 • We Happy Few

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van We Happy Few gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

 • Deadpool

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Deadpool gemaakt door o.a. NECA.

  Deadpool is een fictieve antiheld uit de strips van Marvel Comics, die ook weleens wordt neergezet als een superschurk. Hij werd bedacht door Rob Liefeld en Fabian Nicieza, en verscheen voor het eerst in The New Mutants #98 (Februari 1991). Deadpool is een high-tech huursoldaat die bekendstaat om zijn bijdehante opmerkingen en zwarte humor. Net als Wolverine is hij een product van het Weapon X-programma. Deadpool was oorspronkelijk een vijand van de New Mutants en later X-Force. Hij kreeg zijn eigen stripserie in 1997, die bekendstond om zijn slapstickhumor en het breken van de vierde wand. Momenteel werkt Deadpool samen met Cable in de stripserie Cable & Deadpool. Deadpool vertoont veel overeenkomsten met de DC Comics superschurk Deathstroke. Echter, sinds Deadpools introductie in de strips hebben de beide personages zich een heel andere kant op ontwikkeld.

 • Daredevil

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Daredevil gemaakt door o.a. NECA.

  Daredevil (Engels voor waaghals), het alter ego van Matthew “Matt” Murdock, is een fictieve superheld uit de comics van Marvel Comics. Hij werd bedacht door Stan Lee en Bill Everett. Daredevil is uniek in het feit dat hij in tegenstelling tot andere superhelden geen superkrachten heeft, maar juist een handicap. Hij is blind als gevolg van een ongeluk in zijn jeugd. Zijn overige zintuigen zijn echter zo scherp geworden dat ze zijn ontbrekende gezichtsvermogen perfect kunnen compenseren. Hoewel Daredevil sinds zijn eerste verschijning in 1964 in veel strips heeft meegespeeld, werd hij pas echt populair toen Frank Miller zich eind 1970 met de strips ging bemoeien.

 • Doctor Strange

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Dr. Strange gemaakt door o.a. NECA.

  Doctor Strange is een fictieve tovenaar en superheld uit de strips van Marvel Comics. Hij werd bedacht door Stan Lee en Steve Ditko en verscheen voor het eerst in Strange Tales nr. 110 (juli 1963). De naam Doctor Strange was twee maanden daarvoor ook al eens gebruikt, maar dan voor een superschurk. Dr. Stephen Strange is de opperste magiër (Engels: Sorcerer Supreme) van de Aarde en verantwoordelijk voor het verdedigen van de wereld tegen mystieke bedreigingen. Hij is een meester in magische kunsten en gebruikt deze om tegen andere bovennatuurlijke vijanden te vechten. Ook andere superhelden vragen regelmatig zijn hulp bij bovennatuurlijke problemen.

 • House of 1000 Corpses

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van House of 1000 Corpses gemaakt door o.a. NECA.

  House of 1000 Corpses is een Amerikaanse horrorfilm uit 2003 van muzikant/regisseur Rob Zombie. Het was diens regiedebuut. Zombie probeerde met de film de sfeer van de exploitatie-horror uit de jaren 70 te benaderen. Hij bracht in 2005 zelf de vervolgfilm The Devil's Rejects uit, waarin een deel van de hoofdpersonages terugkeert.

 • Crash Bandicoot

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Crash Bandicoot gemaakt door o.a. NECA.

  Crash Bandicoot is een platformspel dat is ontwikkeld door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Computer Entertainment voor de PlayStation. Het spel kwam in de Verenigde Staten uit in september 1996 en in Europa in november 1996. Crash Bandicoot is het eerste spel in de Crash Bandicoot-serie en werd wereldwijd meer dan zes miljoen keer verkocht.

 • Stephen King's It

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Stephen King's It gemaakt door o.a. NECA.

  It (ook wel: Stephen King's It) is een horrorminiserie uit 1990, gebaseerd op Stephen Kings roman met dezelfde titel. De productie werd geregisseerd door Tommy Lee Wallace. It werd voor het eerst uitgezonden als een tweedelige televisie-miniserie op 18 november 1990 op ABC en volgt het verhaal van het boek losjes. De twee losse afleveringen zijn later gebundeld tot één geheel van meer dan drie uur. Net als in het boek is het hoofdpersonage in de miniserie de schrijver Bill Denbrough. In 2017 is er een film verschenen die is gebaseerd op hetzelfde boek.

 • Cinemachines

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Cinemachines gemaakt door o.a. NECA.

 • Silent Night

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Silent Night gemaakt door o.a. NECA.

 • Portal

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Portal gemaakt door o.a. NECA.

  Portal is een videospel ontwikkeld door Valve en uitgegeven als onderdeel van The Orange Box voor PC en Xbox 360 op 10 Oktober 2007. Een versie voor de PlayStation 3 volgde op 11 December 2007. De Windows-versie is beschikbaar als aparte download via Steam, het distributieplatform van Valve, en is sinds 9 april 2008 ook los verkrijgbaar in de winkels. Vanaf 18 mei 2010 is via Steam Portal te koop voor de Mac. Op 3 mei 2013 kwam er een bètaversie van Portal voor Linux beschikbaar en sinds 25 juni 2013 is deze stabiel.

 • Texas Chainsaw Massacre

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Texas Chainsaw Massacre gemaakt door o.a. NECA.

  The Texas Chain Saw Massacre (Nederlandse bioscooptitel: De kettingzaag; Vlaamse bioscooptitel: Slachting met de kettingzaag) is een Amerikaanse film uit 1974 onder regie van Tobe Hooper.

 • A Nightmare on Elm Street

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van A Nightmare on Elm Street gemaakt door o.a. NECA.

  A Nightmare on Elm Street is een Amerikaanse horrorfilm uit 1984 geregisseerd door Wes Craven. Het is het eerste deel van wat uitgroeide tot een filmreeks waarin het personage Freddy Krueger centraal staat, telkens gespeeld door Robert Englund. De film werd geproduceerd met een budget van 1,8 miljoen dollar. De officiële reacties op A Nightmare on Elm Street waren wisselend, maar de titel zorgde samen met Halloween en Friday the 13th onder het grote publiek wel voor een piek in de populariteit van horrorfilms in de jaren 80.

 • Child's Play

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Child's Play gemaakt door o.a. NECA.

  Child's Play is een Amerikaanse horrorfilm uit 1988 geregisseerd door Tom Holland. De acteurs zijn onder meer Catherine Hicks, Chris Sarandon, Alex Vincent, Brad Dourif, Dinah Manoff, Tommy Swerdlow, Jack Colvin en Neil Giuntoli. De film kreeg later diverse Sequels, maar deze film was de enige die door Metro-Goldwyn-Mayer is geproduceerd. De rechten voor het maken van vervolgen werden doorverkocht aan Universal Studios. Child's Play werd opgenomen in Chicago en duurt 87 minuten.

 • God of War

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van God of War gemaakt door o.a. NECA.

  God of War is een serie hack and slash-spellen uitgegeven door Sony Interactive Entertainment voor verschillende PlayStation-consoles. De hoofdserie is ontwikkeld door SIE Santa Monica Studio. Het eerste spel, God of War, kwam in 2005 uit. De verhalen in de serie draaien om de halfgod Kratos, een Spartaanse vechter.

 • The Flash

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van The Flash gemaakt door o.a. NECA.

  The Flash is de naam van verschillende superhelden uit de strips van DC Comics. De originele Flash werd bedacht door schrijver Gardner Fox en tekenaar Harry Lampert, en debuteerde in Flash Comics #1 (1940). De bekendste helden die de Flash-identiteit hebben gebruikt zijn Jay Garrick (1940-), Barry Allen (1956-1986), Wally West (1986-2006, 2007-), en Bart Allen (2006-2007). In de enige Nederlandstalige Flash-serie "Flits Classics" (1969-1974) -met Barry Allen als titelheld- werden, evenals in andere Nederlandstalige DC-uitgaven uit die periode, zowel de Barry-Flash als de Jay-Flash "Flits" genoemd. De naam "Flits" was overigens al eerder gebruikt voor een andere supersnelle superheld: Lightning van de THUNDER-Agents in de enige Nederlandtalige uitgave daarvan, "Commando Z" (1968).

 • Xena: Warrior Princess

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Xena: Warrior Princess gemaakt door o.a. Toybiz.

  Xena: Warrior Princess (1995-2001) is een Amerikaanse televisieserie gefilmd in Nieuw-Zeeland die in vele landen werd uitgezonden. De serie was een spin-off van Hercules: The Legendary Journeys.

 • Sesame Street

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Sesame Street gemaakt door o.a. Medicom.

  Sesame Street is een Amerikaans poppenspelprogramma dat sinds 10 november 1969 wordt uitgezonden. Het programma wordt geproduceerd door Sesame Workshop, vroeger bekend onder de naam Children's Television Workshop. Het Nederlandstalige kinderprogramma Sesamstraat is een van de spin-offs hiervan.

 • Girls und Panzer

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Girls und Panzer gemaakt door o.a. Medicom & Good Smile Company.

  Girls und Panzer (Japans: ガールズ&パンツァー) is een Japanse anime-serie uit 2012. De serie werd op Engelstalige streaming websites uitgezonden met Engelse ondertiteling en werd zowel in Japan als daarbuiten een succes. De serie is ook in het Engels nagesynchroniseerd en op dvd uitgebracht in onder andere de Verenigde Staten.

 • Peanuts

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Peanuts gemaakt door o.a. Medicom.

  Peanuts is een van de populairste en invloedrijkste strips ooit. Op zijn hoogtepunt verscheen de strip in 2600 kranten ter wereld en waren er ruim geschat 355 miljoen mensen dagelijkse lezers. De strip wordt nog steeds veel herdrukt in kranten en afleveringen ervan worden gebundeld in stripalbums. In Amerika verschijnt sinds 2004 het verzameld werk.

 • Astro Boy

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Astro Boy gemaakt door o.a. Medicom.

  Astroboy (鉄腕アトム, Tetsuwan Atomu) is een Japanse mangaserie bedacht door Osamu Tezuka. De manga verscheen van 1952 tot 1968. De manga is ook driemaal verwerkt tot een animeserie. In 2009 is een digitaal geanimeerde film uitgekomen van Astro Boy.

 • Fantastic Beasts

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Fantastic Beasts gemaakt door o.a. Medicom & Funko.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them is een Brits-Amerikaanse fantasyfilm uit 2016 die geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie. Het script is geschreven door J.K. Rowling en is geregisseerd door David Yates, die ook de laatste vier Harry Potterfilms regisseerde. De film ging in première op 10 november 2016 op de Juilliard School in New York.

 • Nendoroid

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Nendoroid gemaakt door o.a. Good Smile Company, Capcom, Orange Rouge & PLM.

  De Nendoroid-serie (ね ん ど ろ い ど い い ど nendoroido) is een merk van plastic figuren gemaakt door de Japanse Good Smile Company in 2006. Ze tonen meestal personages uit anime, manga of videogames en zijn ontworpen met een grote kop en een kleiner lichaam om ze een schattig uiterlijk te geven . Hun gezichten en andere lichaamsdelen zijn uitwisselbaar, waardoor ze verschillende uitdrukkingen en houdingen hebben. Het merk Nendoroid omvat een groot aantal verschillende producten: de originele 10 cm-figuren, kleinere Nendoroid Petite Figures, extra display-tools die bekend staan ​​als de Nendoroid More-serie, evenals knuffels en playsets. Verschillende videogames zijn ook uitgebracht op basis van Nendoroid-ontwerpen.

 • Hot Toys

  Bekijk ons assortiment speelgoed actiefiguren, accessoires en producten van Hot Toys gemaakt door o.a. Hot Toys.

 • Sideshow Collectibles

  Bekijk ons assortiment speelgoed actiefiguren, accessoires en producten van Sideshow Collectibles gemaakt door o.a. Sideshow Collectibles.

 • Helloween
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Helloween gemaakt door o.a. Funko & NECA.

  Halloween is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018 onder regie van David Gordon Green. De film is een vervolg op de oorspronkelijke Halloween uit 1978 en houdt geen rekening met de gebeurtenissen uit de overige films uit de Halloween-franchise. De hoofdrollen worden vertolkt door Jamie Lee Curtis, Judy Greer en James Jude Courtney.
 • Hellraiser
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Hellraiser gemaakt door o.a. Funko & NECA.

  Hellraiser is een Britse horrorfilm uit 1987 van Clive Barker. Hij baseerde de film op zijn eigen boek The Hellbound Heart (1986). Het was de introductie op het witte doek van de Cenobieten, waarvan leider Pinhead (Doug Bradley) uitgroeide tot een horroricoon (hoewel hij in dit eerste deel nog enkel als Lead Cenobite op de aftiteling stond).
 • Q-Fig
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Q-Fig gemaakt door o.a. Quantum Mechanix.

 • Ready Player One
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Ready Player One gemaakt door o.a. Funko.

  Ready Player One is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2018 onder regie van Steven Spielberg, gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline.
 • Chip 'n Dale
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Chip 'n Dale gemaakt door o.a. Funko.

  Knabbel en Babbel zijn twee tekenfilm- en stripfiguren van Walt Disney. Het zijn wangzakeekhoorns. Hun oorspronkelijke Engelse namen zijn Chip & Dale, een woordspeling op de achternaam van de beroemde Engelse meubelmaker Thomas Chippendale, "chip" (Engels voor houtsplinter of -krol) en "chipmunks", de soortnaam in het Engels.De twee zijn vooral bekend van een reeks korte filmpjes en stripverhalen, onder andere in het tijdschrift Donald Duck. Ze zijn minder antropomorf dan andere Disneyfiguren: net als echte eekhoorns wonen ze in een boom, eten ze noten en dragen ze geen kleren, terwijl figuren als Donald Duck en Mickey Mouse zich niet als eenden en muizen gedragen.
 • TaleSpin
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van TaleSpin gemaakt door o.a. Funko.

  TaleSpin is een Amerikaanse animatieserie van Disney, die voor het eerst werd uitgezonden in 1990. De serie telt in totaal 65 afleveringen. De laatste aflevering werd in 1991 uitgezonden, maar de serie is nadien nog vaak herhaald.De naam van de serie is een woordspeling op de Engelse term tailspin: het in een spiraal neerdalen van een vliegtuig. De personages in de serie zijn deels gemodelleerd naar personages uit de Disneyfilm Jungle Boek.
 • Darkwing Duck
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Darkwing Duck gemaakt door o.a. Funko.

  Darkwing Duck is een Amerikaanse animatieserie geproduceerd door The Walt Disney Company. De serie liep van 1991 tot en met 1992, met een totaal van 91 afleveringen.De serie is een spin-off van de serie DuckTales.
 • Trollhunters
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Trollhunters gemaakt door o.a. Funko.

  Trollhunters is een animatieserie over de vijftienjarige Jim Lake Jr. De serie speelt zich grotendeels af in de fictieve plaats Arcadia. Onder deze plaats bevindt zich Trollmarket, de woonplaats van trollen. Nadat Jim een amulet heeft gevonden in een afwateringskanaal wordt hij de Trollhunter, de beschermer van de trollen.
 • Five Nights at Freddy's
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Five Nights at Freddy's gemaakt door o.a. Funko.

  Five Nights at Freddy's is een indiecomputerspel, ontwikkeld door Scott Cawthon. In het spel moet de speler zich 's nachts als bewaker van een pizzarestaurant verdedigen tegen (animatronics).
 • Evolve
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Evolve gemaakt door o.a. Funko.

  Five Nights at Freddy's is een indiecomputerspel, ontwikkeld door Scott Cawthon. In het spel moet de speler zich 's nachts als bewaker van een pizzarestaurant verdedigen tegen (animatronics).
 • Figma

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Figma gemaakt door o.a. Good Smile Company.