De Toyboys | Marvel: The Avengers actiefiguren - De Toyboys
Marvel: The Avengers

Marvel: The Avengers

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Marvel: The Avengers gemaakt door o.a. Hasbro.

The Avengers (in Nederlandstalige uitgaven eerst vertaald als De Wrekers, daarna als De Vergelders) zijn een superheldenteam dat is samengesteld uit de populairste superhelden van Marvel Comics. Ze verschenen voor het eerst ...
Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Marvel: The Avengers gemaakt door o.a. Hasbro.

The Avengers (in Nederlandstalige uitgaven eerst vertaald als De Wrekers, daarna als De Vergelders) zijn een superheldenteam dat is samengesteld uit de populairste superhelden van Marvel Comics. Ze verschenen voor het eerst in de comic The Avengers No. 1 (september 1963). Ze zijn beroemd vanwege hun strijdkreet "Avengers Assemble!" (Vergelders Verzamelen!) en hun bijnaam "Earth?s Mightiest Heroes" (de machtigste helden van de Aarde).Het team bestond oorspronkelijk uit Ant-Man, Wasp, Thor, Iron Man en Hulk. Deze samenstelling werd regelmatig veranderd. Andere helden die lange tijd bij de Avengers zijn geweest zijn Scarlet Witch, Quicksilver, Hawkeye, Vision, Black Widow en de leider van het team Captain America.De Avengers werden officieel erkend als superheldenteam door de Amerikaanse overheid en de Verenigde Naties. Veel van de stripverhalen gingen over wat het inhoudt om een supermens te zijn, plus de rol en verantwoordelijkheden van superhelden.Al sinds de eerste verschijning zijn de Avengers niet meer weg te denken uit het Marvel-universum. In 1999 verscheen er een kortlopende animatieserie getiteld The Avengers: United They Stand en in 2006 de animatiefilm Ultimate Avengers. Op 25 april 2012 verscheen de eerste bioscoopfilm van The Avengers. Naar deze film werd al meerdere keren verwezen na de eindcredits in films van de afzonderlijke teamleden, zoals The Incredible Hulk (2008), Iron Man (2008), Thor (2011), en Captain America: The First Avenger (2011).
Meer

 Er zijn 15 producten

Subcategorieën

  • Marvel Museum Collection
    Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Marvel Museum Collection gemaakt door o.a. Semic Distribution.

    Marvel Comics is de gebruikelijke naam van Marvel Worldwide Inc., voorheen Marvel Publishing, Inc. en Marvel Comics Group, een uitgever van Amerikaanse stripboeken en verwante media. In 2009 verwierf The Walt Disney Company Marvel Entertainment, het moederbedrijf van Marvel Worldwide.Marvel startte in 1939 als Timely Publications en was begin jaren vijftig over het algemeen bekend geworden als Atlas Comics. De branding van Marvel begon in 1961, het jaar waarin het bedrijf The Fantastic Four en andere superhelden-titels lanceerde, gemaakt door Stan Lee, Jack Kirby, Steve Ditko en vele anderen.Marvel telt onder zijn personages zulke bekende superhelden als Spider-Man, Wolverine, de Hulk, Thor, Iron Man, Captain America en Daredevil, inclusief teams als de Avengers, de X-Men, de Guardians of the Galaxy, en de Fantastic Four, en antagonisten zoals Venom, Doom, de rode schedel, de Green Goblin, Thanos, Ultron, Doctor Octopus, Magneto en Loki. De meeste van de fictieve personages van Marvel opereren in een enkele werkelijkheid die bekend staat als het Marvel-universum, waarbij de meeste locaties echte plaatsen weerspiegelen; veel hoofdpersonen zijn gevestigd in New York City.
  • Avengers: Age of Ultron
    Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Avengers: Age of Ultron gemaakt door o.a. Hasbro.

    Avengers: Age of Ultron is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2015, geregisseerd door Joss Whedon en gebaseerd op het Marvel Comics superheldenteam The Avengers. De film werd geproduceerd door Marvel Studios en uitgegeven door Walt Disney Pictures. Het is de tweede film die draait om dit superheldenteam, en de elfde film uit het Marvel Cinematic Universe. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elba, Stellan Skarsg?rd, James Spader en Samuel L. Jackson.
Toont 1 - 15 van de 15 items
Toont 1 - 15 van de 15 items