De Toyboys | The Warriors Action Figures 1/12 Deluxe Box Set 17 cm

Alleen online

The Warriors Action Figures 1/12 Deluxe Box Set 17 cm

MEZ77270

Nieuw

Verwacht: midden januari 2021

Dit is een pre-order. Levertijden zijn indicaties. Bij annulering kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Lees meer in onze algemene voorwaarden

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

€418,99

Of in 3 termijnen zonder kosten!

Keurmerk webwinkel

Datasheet

Thema The Warriors
Toyline The Warriors (Mezco Toys)
Fabrikant Mezco Toys
Jaar 2019
Product type Speelgoed
Product Categorie Action Figures
Verpakking Window box
Voorraad Magazijn

Meer informatie

9 februari 2019 markeert de 40e verjaardag van de tijdloze cult hit, 'The Warriors'. Ter ere van deze gelegenheid, The Warriors toetreden tot de One: 12 Collective met een vier-cijfer deluxe box set en worden samen verpakt in een speciale editie, collector-vriendelijke metal tin - perfect aan om langs de bende! The One: 12 Collectieve The Warriors Deluxe Box Set bestaat uit Ajax, Swan, en twee Baseball Furies. Swan en Ajax komen beiden uitgerust in lederlook vesten. Swan komt battle-ready met een stiletto, honkbalknuppel, en twee Molotov cocktails - één met en één zonder een vlam. Ajax is altijd klaar voor een gerommel en wordt geleverd met een honkbalknuppel en een paar handboeien. De Baseball Furies, zowel leider en soldaat, zijn uitgerust in hun handtekening Baseball Furies uniformen. Beide zijn klaar om hun A-spel brengen en elk geleverd met een honkbalknuppel. Nadat ze beschuldigd van het doden van Cyrus, voorzitter van de Gramercy Riffs, The Warriors binnenkort elke bende in New York City naar wraak te nemen. De turf strijd woedt van Coney Island naar de Bronx als The Warriors vechten om hun weg terug naar huis te maken.

Gerelateerd