De Toyboys | Star Wars actiefiguren - De Toyboys
Star Wars

Star Wars

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars gemaakt door o.a. Kenner en Hasbro.

Star Wars is een Amerikaanse epische media-franchise uit de ruimte-opera, gecentreerd op een filmserie gemaakt door George Lucas. Het toont de avonturen van verschillende personages "a long time ago in a galaxy far, far away". De franchise begon in 1977 met de release van de film Star Wars (later ondertiteld Episode IV: A New Hope in 1981), die een fenomeen van de wereldwijde popcultuur werd. Het werd gevolgd door de succesvolle sequels The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983); deze drie films vormen de originele Star Wars-trilogie.

 Er zijn 76 producten

Subcategorieën

 • Star Wars (1978-1985)
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars (1978-1985) gemaakt door o.a. Kenner.

  Het speelgoedbedrijf Kenner produceerde een reeks Star Wars-actiefiguren op basis van personages uit de originele Star Wars-filmtrilogie. Meer dan 100 unieke actiefiguren werden geproduceerd en verkocht van 1978 tot 1985, gedurende welke tijd meer dan 300 miljoen Star Wars-actiefiguren werden verkocht.
 • Star Wars: Vintage Collection
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Vintage Collection gemaakt door o.a. Hasbro.

  The Vintage Collection debuteerde op 3 april 2010 met een Duits Jedi-Con exclusieve conventie 2-pack, met Bounty Hunters 4-Lom en Zuckuss. Het basis assortiment was in augustus 2010 verkrijgbaar in de winkelschappen.Voor The Vintage Collection bracht Hasbro de geliefde Kenner-verpakkingsstijl van eind jaren 70 en 80 terug met een film- of karakterfoto rechts van het figuur. De originele Vintage Collection bevatte Star Wars-figuren van alle beschikbare Star Wars-media-entertainment op dat moment, waaronder de originele en prequel-trilogie?n, de Clone Wars en de Expanded Universe.De originele Vintage Collection eindigde in 2013 en nam een ??pauze van vijf jaar voordat hij in april 2018 opnieuw in de winkelschappen kwam. Acht jaar totaal ging tussen de lancering van de eerste Vintage Collection en de tweede. De Vintage collectie is uitsluitend gericht op verzamelaars met een state-of-the-art vertegenwoordiging en een realistische uitstraling van het personage.
 • Star Wars: Power Of The Jedi
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Power Of The Jedi gemaakt door o.a. Kenner.

  Voor de Power Of The Jedi speelgoedlijn veranderde Hasbro de fverpakking en verenigde prequel voor het eerst met originele trilogiekarakters onder ??n thema. De Power Of The Jedi-serie werd zeer goed ontvangen door fans, omdat Hasbro erin slaagde eerder uitgebrachte figuren goed te upgraden, en tegelijkertijd meer obscure zijpersonages uit te brengen. Enkele hoogtepunten waren een nieuwe Rebel Fleet Trooper en Lando Calrissian (beide fantastische upgrades van de omvangrijke POTF2-serie!), Een Mon Calamari Officer en verschillende personages uit de Cantina, zoals BoShek en Ketwol.
 • Star Wars: Episode 1
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Episode 1 gemaakt door o.a. Hasbro.

  De nacht van 2 op 3 mei 1999 betekende het begin van de Episode 1-collectie en de allereerste Star Wars middernachtgekte-gebeurtenis in winkels, in het bijzonder Toys'R'Us. De speelgoedlijn van Episode 1 bood veel fantastische figuren, waaronder een gewone en holografische versie van Darth Sidious die jarenlang tot de beste representaties van het personage behoorde. De speelgoedlijn Episode 1 bood ook de grootste variatie voor populaire personages zoals Darth Maul en Qui-Gon Jinn.
 • Star Wars: Saga
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Saga gemaakt door o.a. Hasbro.

  De Star Wars Saga-speelgoedlijn werd op 23 april 2002 om middernacht gelanceerd. Hoewel de speelgoedlijn aanvankelijk vooral gericht was op Attack Of The Clones, koos Hasbro ervoor om deze figuren niet in Episode II-specifieke verpakkingen uit te brengen.Veel van de figuren op basis van hun Episode II-uiterlijk hadden actiekenmerken, een gimmick waar Hasbro vanaf stapte naarmate de lijn vorderde. Enkele van de meer onbekende hoogtepunten in de Star Wars Saga-serie waren actiefiguren van Ephant Mon, R1-G4, Wat Tambor en een Tusken Raider met een magnetisch verwijderbaar hoofd.
 • Star Wars: Rogue One
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Rogue One gemaakt door o.a. Hasbro.

  De Rogue One speelgoedlijn werd officieel gelanceerd op 30 september 2016. Hasbro vervolgde de 3 3/4 inch actiepoppenlijn van de vorige The Force Awakens-speellijn met zeer gedetailleerde figuren, beperkte articulatie en accessoires. Het artwork op de verpakking was veranderd van Kylo Ren in de rechterbovenhoek naar een Death Trooper. Het Force Awakens-logo aan de linkerkant werd vervangen door het Rogue One-logo en de kleurtint van de verpakking werd gewijzigd van een dominant rood / zwart in een donkerblauw / zwart.
 • Star Wars: Black Series
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Black Series gemaakt door o.a. Hasbro.

  Op 29 januari onthulde Brian Truitt op USAToday.com dat Hasbro 6-inch Star Wars-actiefiguren zou uitbrengen in de herfst van 2013. Dit bevestigde maanden van speculaties over een nieuwe richting voor Hasbro's Star Wars-actiefiguurtjeslijn. Het artikel onthulde een eerste publiciteitsfoto van Luke Skywalker (X-Wing Pilot) en bevestigde de hele eerste golf van 6-inch geschaalde actiefiguren, waaronder Darth Maul, R2-D2 en een Sandtrooper (Squad Leader).
 • Star Wars: The Force Awakens
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: The Force Awakens gemaakt door o.a. Hasbro.

  De Star Wars The Force Awakens speelgoedlijn werd wereldwijd vrijgegeven op Force Friday 4 september 2015. De speelgoedlijn richtte zich op personages uit Star Wars The Force Awakens, maar het bevatte ook personages uit andere Star Wars-films en het tv-programma Star Wars Rebels. Voor de Star Wars The Force Awakens toy line, besloot Hasbro om niet elke Star Wars-figuur een eigen nummer te geven. Elke standaard figuur kwam met een Build-A-Weapon-accessoire.
 • Star Wars: Attack of the Clones
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Attack of the Clones gemaakt door o.a. Hasbro.

  De allereerste Star Wars-actieafbeeldingen van Attack Of The Clones werden in het voorjaar van 2002 door Hasbro uitgebracht in speciale sneak preview-verpakkingen. De vier uitgegeven figuren waren Bounty Hunter Zam Wesell, R3-T7, Jango Fett en een Clone Trooper. Hasbro's offici?le speellijn voor Attack Of The Clones werd op 23 april 2002 gelanceerd tijdens middernacht gekte-evenementen in Toys'R'Us-winkels in de Verenigde Staten.
 • Star Wars: Shadows of the Empire
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Shadows of the Empire gemaakt door o.a. Kenner en Hasbro.

  Kenner / Hasbro heeft in totaal elf actiefiguren uitgebracht op basis van het multimedia-evenement The Shadows Of The Empire in de zomer van 1996. Het kleine aantal figuren dat in de serie is uitgebracht maakt het een aantrekkelijke sub-line om te verzamelen, omdat het eenvoudig te voltooien is . Er waren in totaal vijf figuren uitgebracht in de basisopstelling, vier figuren werden uitgebracht in twee afzonderlijke 2-packs en twee figuren werden ingepakt bij voertuigen. Het enige figuur uit het basisassortiment die later werd herverpakt, was Princess Leia in vermomming Boussh tijdens de Power Of The Force 2-serie.
 • Star Wars: Last Jedi
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Last Jedi gemaakt door o.a. Hasbro.

  De laatste Jedi-speellijn debuteerde op Force Friday II 1 september 2017 wereldwijd. In plaats van een build-a-weapon of extra grote wapens bij de figuren, implementeerde Hasbro de functie FORCE LINK, waarmee figuren praatten en wezens en voertuiggeluiden gaven. De geluidsfunctie kan worden geactiveerd via de FORCE LINK-polsband, die een sensor en een luidspreker bevat.
 • Star Wars: Solo
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Solo gemaakt door o.a. Hasbro.

  De SOLO: Star Wars-speellijn werd officieel uitgebracht op 13 april 2018. De lijn was een voortzetting van de Last Jedi-speelgoedlijn en bevatte een bijgewerkte versie van de Force Link-technologie. Net als voorheen, bevatte de speellijn personages uit verschillende Star Wars-media, niet alleen de SOLO-film.
 • Star Wars: Power of the Force
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Power of the Force gemaakt door o.a. Kenner.

  De Power Of The Force-speelgoedlijn begon in de zomer van 1995 en duurde vijf jaar tot 2000. Hoewel de eerste paar figuren te bleek en gespierd leken, werd de lijn goed ontvangen door verzamelaars. Voor de allereerste keer bracht Kenner / Hasbro figuren uit zoals Princess Leia in Slave Outfit, een gouverneur Tarkin, een Sandtrooper, Mon Mothma en Han Solo in Stormtrooper Disguise!
 • Star Wars: Bend Ems
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Bend Ems gemaakt door o.a. JusToys.

  Star Wars is een Amerikaanse epische media-franchise uit de ruimte-opera, gecentreerd op een filmserie gemaakt door George Lucas. Het toont de avonturen van verschillende personages "a long time ago in a galaxy far, far away". De franchise begon in 1977 met de release van de film Star Wars (later ondertiteld Episode IV: A New Hope in 1981), die een fenomeen van de wereldwijde popcultuur werd. Het werd gevolgd door de succesvolle sequels The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983); deze drie films vormen de originele Star Wars-trilogie.
 • Star Wars: X-Wing Miniatures Game
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: X-Wing Miniatures Game gemaakt door o.a. Fantasy Flightgames.

  Bestuur de meest geavanceerde starfighters en uitstekende piloten in de melkweg! In X-Wing Miniatures Game neem je de rol aan van squadleader en beveel je een groep meedogenloze imperialistische of gedurfde rebellenpiloten in ship-to-ship space combat. Kies je bemanning, plan je aanval en voltooi je missie.
 • Star Wars: Micro Machines
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Micro Machines gemaakt door o.a. Hasbro en Galoob.

  Star Wars Micro Machines (1994 - 2002) was een van het best verkopende Star Wars-speelgoed van de jaren 1990. Galoob (en Hasbro) hadden talloze kleine schepen, figuren, speelsets en andere items in hun Star Wars Micro Machines-lijn en na een lange stilte is de lijn teruggekeerd met Star Wars: The Force Awakens!
 • Star Wars: Overige
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Wars: Overige gemaakt door o.a. Kenner en Hasbro.

  Star Wars is een Amerikaanse epische media-franchise uit de ruimte-opera, gecentreerd op een filmserie gemaakt door George Lucas. Het toont de avonturen van verschillende personages "a long time ago in a galaxy far, far away". De franchise begon in 1977 met de release van de film Star Wars (later ondertiteld Episode IV: A New Hope in 1981), die een fenomeen van de wereldwijde popcultuur werd. Het werd gevolgd door de succesvolle sequels The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983); deze drie films vormen de originele Star Wars-trilogie.
per pagina
Toont 1 - 30 van de 76 items
Toont 1 - 30 van de 76 items