Inkoop

WE BUY TOYS & GAMES!

Heb je action figures, vintage computer consoles/spellen of ander speelgoed en merchandise die je overweegt te verkopen, neem dan contact met ons op.

Denk aan speelgoed van series als  Batman, Bravestarr, GI-Joe, He-man (Masters of the Universe), Robocop, M.A.S.K, Spiderman, Superman, Star Trek, Star Wars, Teenage Mutant Ninja Turtles, Thundercats. Transformers etc.)


ZO GAAN WE TE WERK

Je kunt je verzameling op twee verschillende manieren verkopen.
Hieronder leggen we je het verschil uit tussen de twee methoden.

DIRECTE VERKOOP

VERKOOP ONDER CONSIGNATIE

Wil je snel je verzameling actiefiguren of speelgoed verkopen?

Dan kun je het best jouw aanbod als geheel verkopen aan ons.

Stuur ons duidelijke foto's van de door jou aangeboden items met een duidelijke omschrijving zo dat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan over je aanbod.

We zullen je dan zo snel mogelijk een reël aanbod doen.

Heb je geen haast met de verkoop maar wil je wel de maximaal haalbare prijs per toy? Dan is verkoop onder consignatie misschien iets voor jou.

Nadat wij hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in jouw aanbod kun je het speelgoed sturen naar ons kantoor in Haarlem.

Vervolgens worden de toys gefotografeerd en wordt je geregistreerd als leverancier op onze website, waarna jouw aanbod te koop is voor onze klanten.

Ook worden de items toegevoegd aan onze fysieke winkel in Haarlem zodat we de beste prijs kunnen garanderen voor jouw aanbod.

Neem contact met ons over de mogelijkheden