De Toyboys | Star Trek actiefiguren - De Toyboys
Star Trek

Star Trek

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Trek gemaakt door o.a. Playmates en Diamond Selec.

Star Trek is een Amerikaanse mediafranchise gebaseerd op de sciencefiction-tv-serie gemaakt door Gene Roddenberry. De eerste televisiereeks, eenvoudigweg Star Trek geheten en nu aangeduid als The Original Series, de...
Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Trek gemaakt door o.a. Playmates en Diamond Selec.

Star Trek is een Amerikaanse mediafranchise gebaseerd op de sciencefiction-tv-serie gemaakt door Gene Roddenberry. De eerste televisiereeks, eenvoudigweg Star Trek geheten en nu aangeduid als The Original Series, debuteerde in 1966 en werd drie seizoenen lang uitgezonden op het televisienetwerk NBC. Het volgde de interstellaire avonturen van Captain James T. Kirk (William Shatner) en zijn bemanning aan boord van het ruimteschip USS Enterprise, een ruimtevaartuig, gebouwd door de United Federation of Planets in de eenentwintigste eeuw. De Star Trekfranchise omvat The Original Series, een animatieserie, vijf spin-off televisiereeksen, de filmfranchise.
Meer

 Er zijn 6 producten

Subcategorieën

  • Star Trek: The Next Generation
    Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Trek: The Next Generation gemaakt door o.a. Playmates en Galoob.

    Star Trek: The Next Generation (ST:TNG, TNG) is een sciencefictionserie, die deel uitmaakt van de verhalen van Star Trek. Star Trek werd door Gene Roddenberry bedacht, Star Trek: The Next Generation bestond uit 178 afleveringen in 7 seizoenen en werd uitgezonden van 28 september 1987 t/m 23 mei 1994. De serie werd in Nederland uitgezonden door de AVRO.De serie speelt zich af in de 24e eeuw, ongeveer 78 jaar na Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation focust zich op een nieuw schip en een nieuwe bemanning.Net als zijn voorganger heeft de serie een grote aanhang van fans en is nog altijd populair. Het was de eerste van vele series die gebaseerd zijn op de originele serie. Star Trek: The Next Generation won 18 Emmy Awards en werd in het zevende seizoen genomineerd voor een Emmy voor "Best Dramatic Series". De serie werd verder genomineerd voor drie Hugo Awards en won er twee. De serie vormde de basis voor zevende tot en met de tiende Star Trekfilms.
  • Star Trek: Nemesis
    Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Star Trek: Nemesis gemaakt door o.a. Diamond Select.

    Star Trek: Nemesis is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2002. Het is de tiende film in de Star Trekserie, en de vierde waarin de acteurs van Star Trek: The Next Generation meespelen. De film werd geregisseerd door Stuart Baird.
Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items