De Toyboys

Hoe snel kunnen jullie producten leveren?


De levertijd van producten kan per product verschillen. In onze winkel hebben we een ruime voorraad vintage en nieuwe producten, deze kunnen we uit voorraad leveren. Daarnaast leveren we ook producten die van verschillende groothandels afkomstig zijn. Hiervan kunnen de levertijden variëren.

Op de product pagina geven we de levertijd per product aan. Hieronder vind je de verschillende levertijden die we aanhouden op onze webwinkel.

Uit voorraad leverbaar
Deze producten hebben wij in de winkel liggen en kunnen wij binnen 1 a 2 werkdagen* naar je versturen

5-7 werkdagen
Deze producten zijn afkomstig van onze groothandel en zullen wij binnen 5 a 7 werkdagen* naar je kunnen versturen

Onder werkdagen verstaan wij de dagen dat wij geopend zijn en de post onze pakketten in behandeling kan nemen, Dit is van dinsdag tot en met zaterdag.

7-10 werkdagen
Deze producten zijn afkomstig van onze groothandel en zullen wij binnen 7 a 10 werkdagen* naar je kunnen versturen

Onder werkdagen verstaan wij de dagen dat wij geopend zijn en de post onze pakketten in behandeling kan nemen, Dit is van dinsdag tot n met zaterdag.


Een datum in de toekomst bijv. 02-19-2024 / 19 Februari 2024
Dit betreft een pre-order. Een pre-order is een product dat door de fabrikant wordt aangekondigd. Het product is nog niet geproduceerd, maar de fabrikant verwacht dat het op de aangegeven datum kan uitleveren. Meestal is deze richtdatum correct, maar houd er rekening mee dat sommige fabrikanten deze data naar een latere datum kunnen plaatsen. Enkele merken waarbij dit vaker het geval is zijn Funko, Neca, Loungefly. Wizzkids Houd bij deze merken er rekening mee dat de leverdata kunnen verschuiven.

* Onze winkel is op maandag gesloten. Ons magazijn is op zondag gesloten.