De Toyboys | X-Men actiefiguren - De Toyboys
X-Men

X-Men

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men gemaakt door o.a. Toy Biz, TYCO en Hasbro.

De X-Men (in het Nederlands De X-Mannen geheten) zijn een fictieve groep van superhelden uit een serie gelijknamige comics van Marvel Comics, bedacht door schrijver Stan Lee en tekenaar Jack Kirby.Het X-Men-universum heeft zich inmiddels uitgebreid naar film en televisie, waaronder de animatieseries X-Men: The Animated Series en X-Men: Evolution, alsmede bioscoopfilms.

 Er zijn 9 producten

Subcategorieën

 • X-men: X-Force
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-men: X-Force gemaakt door o.a. Toy Biz.

  X-Force was een fictief superheldenteam uit de gelijknamige stripserie van Marvel Comics. Het team was een van de vele spin-offs van de X-Men. Het team werd bedacht door schrijver/tekenaar Rob Liefeld, en werd ge?ntroduceerd in The New Mutants #100 (April 1991).X-Force was een meer militaire incarnatie van de New Mutants. Onder leiding van de mutant Cable was het team beduidend agressiever dan de X-Men. De stripserie was een groot succes begin jaren 90, maar de populariteit nam af toen Liefeld ermee stopte. Marvel probeerde meerdere herformaties tussen 1995 en 2001, met gemengde resultaten. Uiteindelijk dwong de slechte verkoop Marvel om de serie opnieuw te lanceren met een geheel nieuwe cast. Dit nieuwe team had enkel nog de naam X-Force, maar was verder compleet anders. In 2002 veranderde de naam van deze groep naar X-Statix.Toen ook X-Statix uiteen viel, liet Marvel nog eenmaal X-Force bij elkaar komen in een zesdelige miniserie in 2004. Daarna werd het team opgeheven.
 • X-Men: Steel Mutants
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men: Steel Mutants gemaakt door o.a. Toy Biz.

  De X-Men (in het Nederlands De X-Mannen geheten) zijn een fictieve groep van superhelden uit een serie gelijknamige comics van Marvel Comics, bedacht door schrijver Stan Lee en tekenaar Jack Kirby.
 • X-Men: 2099
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men: 2099 gemaakt door o.a. Toy Biz.

  X-Men 2099 was een stripboekreeks die werd gepubliceerd door Marvel Comics van 1993 tot 1996 en die de avonturen van een X-Men-team beschrijft in het jaar 2099. Het vergroot de Marvel 2099-afdruk, die andere toekomstige versies van populaire Marvel-personages bevat, zoals als Spider-Man 2099 en Hulk 2099. De serie is geschreven door John Francis Moore en grotendeels met potlood getekend door Ron Lim.
 • X-Men: Generation X
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men: Generation X gemaakt door o.a. Toy Biz.

  Generation X is een fictief superhelden-team dat verschijnt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door Marvel Comics. Een spin-off van de X-Men, het team is gemaakt door schrijver Scott Lobdell en tekenaar Chris Bachalo. Generation X debuteerde tijdens de verhaallijn van 1994 "Phalanx Covenant" en verscheen in september 1994 in hun eigen maandelijkse serie met Generation X # 1 (november 1994).
 • X-Men: Robot Fighters
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men: Robot Fighters gemaakt door o.a. Toy Biz.

  De X-Men (in het Nederlands De X-Mannen geheten) zijn een fictieve groep van superhelden uit een serie gelijknamige comics van Marvel Comics, bedacht door schrijver Stan Lee en tekenaar Jack Kirby.
 • X-Men Mutant Genesis

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van X-Men Mutant Genesis gemaakt door o.a. Toy Biz.

  Marvel Super Hero Squad is een action figure-lijn die Hasbro in 2006 op de markt bracht. De lijn bevat schaalreplica's van 2-inch (51 mm) van striphelden uit het Marvel Comics-universum. Elk figuurtje is afgebeeld in cartoonachtige stijl.

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items