De Toyboys klantenbeoordelingen
Klanten beoordelingen Er zijn 217 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.8 / 5
217 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


Language:
Deze beoordelingen worden weergegeven op basis van je taal.
2021-01-04
Frank J.
 Verified Purchase
Wat een service!
Super attente heren! Kwamen de bestelling op oidjaarsdag zelf nog even langsbrengen met een klein extra presentje erbij voor m'n zoon. Wat wil je nog meer!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-30.
2020-12-29
Timo V.
 Verified Purchase
Super winkel !
Super winkel, snelle levering, 10/10
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-23.
2020-12-29
Michael R.
Book of Souls statue
Echt een mooi beeld. Super veel detail. Zoals alle Maiden merch met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Handgeschilderd! Perfect ingepakt. Verkoopproces via Toyboys top! Bestelling kwam zelfs sneller aan...top!
2020-12-24
Jessie C.
 Verified Purchase
Super goede service
Super goede service en kwaliteit
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-03.
2020-12-22
Yvette B.
 Verified Purchase
Goede service
Leuke website met spullen die ik nergens anders kan vinden. Bij vragen snel en correcte reactie. Hele goede service.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-14.
2020-12-21
Gawain E.
 Verified Purchase
Super service
Weer heel tevreden met de bestelde losse onderdelen deze keer. Zo veel keuze en voorraad en altijd snel in huis.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-15.
2020-12-14
Gerard R.
 Verified Purchase
Snelle levering en product zoals omschreven. Top!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-12.
2020-12-13
Sophia W.
 Verified Purchase
Great game!
Het is een prachtige speldoos, met de spelregels en een mooi speelbord. En ook nog eens 3 decks (in totaal dus 180 kaarten), die goed zijn uitgebalanceerd om mee te spelen. Heel leuk voor mijn zoon en vriendjes om het Pokemon ruilspel een extra dimensie te geven!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-11.
2020-12-13
Arco S.
 Verified Purchase
Mega Construx Point Dread
Zeer mooie set van Mega Construx! Netjes verpakt, dus in perfecte staat aangekomen. Enig minpunt: als pre-order gesloten is, staat er op de site dat product niet meer op voorraad is en verdwijnt dan ook van de site. Is na telefonisch contact opgehelderd en item netjes op de aangegeven tijd ontvangen, waarmee de Toyboys hebben bewezen zeer klantvriendelijk te zijn.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-09-18.
2020-12-11
Beniamino N.
 Verified Purchase
Excellent service and nice staff
All went good, package was perfect and delivery was good. Good communication and friendly staff. I will for sure come back and purchase other Gi Joe’s items. Thanks a lot
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-01.
2020-12-10
arnaud B.
 Verified Purchase
Très bon vendeur
De très bon produits, livrés rapidement.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-12-07.
2020-12-07
Marc V.
 Verified Purchase
E.T
Uistekend en zeer goed verpakt 100% te vreden
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-10-11.
2020-11-30
Kaatje M.
 Verified Purchase
Snelle levering, helemaal top
Veel sneller ontvangen dan ik had verwacht. Zeker nu met de drukke feestmaand voor de deur. Heel blij dat ik het op tijd in huis heb om kado te geven.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-21.
2020-11-28
Bas M.
 Verified Purchase
DC Comics HeroClix: DC Rebirth Fast Forces
Tevreden
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-23.
2020-11-26
Stan B.
 Verified Purchase
Star trek deurmat
Snel en netjes. Persoonlijk contact.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-17.
Toont 1 - 15 van de 217 items