De Toyboys klantenbeoordelingen

Klanten beoordelingen Er zijn 245 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.8 / 5
245 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


Language:
Deze beoordelingen worden weergegeven op basis van je taal.
2022-11-24
Iwan M.
 Verified Purchase
Altijd goede serves gekregen
Goeie voorraad toffe spullen
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-11-11.
2022-11-15
E K.
Fantastisch beeld!
Ik heb veel winkels bezocht om dit beeld ergens te kunnen kopen en vrijwel overal was deze uitverkocht. Ik kwam per toeval deze winkel tegen en las goede reviews en besloot om Joker hier te bestellen. Pakket kwam binnen de genoemde levertijd aan en het beeld was goed verpakt! Aanrader voor de Person fan.
2022-11-02
Alex v.
 Verified Purchase
Great collection; nice guys, clear communication, happy customer
Great collection; nice guys, clear communication, happy customer
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-10-17.
2022-10-23
Stan B.
 Verified Purchase
He-man
Awesome figure, awesome service.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-05-01.
2022-10-19
Nathalie B.
Meer dan ik verwachtte
Wauw! In een woord... wauw! Deze GoodGuy is vandaag perfect bij me aangekomen en overtrof al mijn verwachtingen. Hij is groter dan ik dacht, en ik vind 'm geweldig. Wel een pre-order, maar is het wachten (en het geld) waard. Snel verstuurd zodra hij binnen was. Top!
2022-09-04
Kostadin D.
Great looking Valk!
The anniversary edition is a nice looking valkyrie and the color scheme is also good. The only thing we are now missing is the same color super/armored pack to make this really shine. If you do not own one, get it now as the prices will shoot up once it is sold out!
2022-07-16
Denny R.
 Verified Purchase
Storm Collectibles Street Fighter Zangief
Alles goed, leuke winkel en aardig personeel.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-08-28.
2022-07-15
Timo V.
 Verified Purchase
Transformers
Super fijn hoe goed geregeld het is in deze winkel. Veel keuzen en mooie prijzen!!Kom hier zeker weer terug.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-07-15.
2022-07-06
Wesley v.
 Verified Purchase
Top!
Eindelijk weer een he-man compleet. Leuke winkel, zeker het bezoeken waard.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-06-28.
2022-07-01
Thom D.
 Verified Purchase
Bestellen en ophalen ging vlot en soepel. Top!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-06-21.
2022-05-25
Whitney A.
so thrilled!
love this puzzle, so excited to get it! quick and reasonable shipping to the United States, thanks so much!!
2022-03-24
Timo V.
 Verified Purchase
Awsome
Super blij met me bestelling top geregeld weer !
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-12-30.
2022-01-30
Daniel R.
 Verified Purchase
Master of the Universe Origin
Ik bestel hier alles van Motu Origin. Super aardige gasten en ze hebben mooie vintage collecties te koop van the 80’s! Het is zeker een aanrader om de winkel te bezoeken!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-08-28.
2022-01-22
Dimitri v.
 Verified Purchase
Great shop
Had a great time at the Toyboys. Wpnderfull shop with fantastic toys.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-01-06.
2022-01-20
Martijn K.
 Verified Purchase
100% Perfect
Geweldige service van een betrouwbare winkel met een mooi assortiment aan producten tegen een goede prijs. En het zijn bovendien nog aardige gasten ook!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-12-10.
Toont 1 - 15 van de 245 items