Klanten beoordelingen Er zijn 270 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.9 / 5
270 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


Language:
Deze beoordelingen worden weergegeven op basis van je taal.
2024-05-30
Ken P.
 Verified Purchase
Batman knightmare DC
Bestlling in de winkel gedaan van mij actionfigur. Goede service voor mij besteld en duidelijk aangeven dat het een aantal weken gaat duren. Vandaag gehaald super verpakt alles en ontzettend blij mee! ????
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2024-04-27.
2024-05-27
Den K.
 Verified Purchase
Geweldig beeld
de statue was prachtig en in goede staat aangekomen. Zeer tevreden.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2024-01-22.
2024-04-11
Martijn K.
 Verified Purchase
Best store in Haarlem
Great store with an amazing selection of vintage and new toys. Expert staff and good service. Highly recommended!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2024-04-10.
2024-01-27
Mitch r.
 Verified Purchase
Mug
❤️
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2024-01-21.
2024-01-16
Joost K.
 Verified Purchase
Top winkel voor verzamelaars!
Prima service en action figures tegen een scherpe prijs. MIjn Go-To als ik opzoek ben vintage figures of pre-orders.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2024-01-10.
2024-01-05
Sean v.
 Verified Purchase
Always great
Excellent store, always pleasant to drop by or communicate with online
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-12-25.
2024-01-04
Mike N.
 Verified Purchase
Top winkel
Goede prijzen en goede service
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-12-26.
2023-12-15
Remco K.
 Verified Purchase
De Toyboys zijn top!
Goeie prijs, fijne service, gave winkel en altijd gezellig om langs te gaan!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-12-06.
2023-12-12
Arthur R.
 Verified Purchase
Good service and prices
Quick in stock, competitive prices. The weather was dreadful, and although I came prepared, I was offered some extra bags to bring the Insecticons back safely. A cut above anonymous webshops.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-11-29.
2023-10-16
Levi V.
 Verified Purchase
AWESOME Figure!
Im very happy with this Darth Vader! The head has nice detail!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-10-09.
2023-09-23
Adam G.
He's so nice, I had to buy him twice!
10/10 figure
2023-09-09
Febrian Aris R.
 Verified Purchase
Good and fast delivery
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-08-25.
2023-09-06
Sergi T.
 Verified Purchase
Everything was right
Even they acomodated to my request to wait for several weeks before I could pick my order. Really happy with the experience
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-08-02.
2023-08-22
Miguel D.
 Verified Purchase
Leuke winkel
Leuke winkel, goede service, vriendelijke mensen.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-03-12.
2023-07-26
Richard V.
De beste plek voor Retrogames
Uitstekende verzending en het Sega Mega Drive spel is in uitzonderlijk goede staat zeer tevreden en een aanbeveling om hier je geld te brengen voor kwaliteit spullen.
Toont 1 - 15 van de 270 items