De Toyboys klantenbeoordelingen

Klanten beoordelingen Er zijn 260 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.9 / 5
260 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


Language:
Deze beoordelingen worden weergegeven op basis van je taal.
2023-09-23
Adam G.
He's so nice, I had to buy him twice!
10/10 figure
2023-09-09
Febrian Aris R.
 Verified Purchase
Good and fast delivery
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-08-25.
2023-09-06
Sergi T.
 Verified Purchase
Everything was right
Even they acomodated to my request to wait for several weeks before I could pick my order. Really happy with the experience
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-08-02.
2023-08-22
Miguel D.
 Verified Purchase
Leuke winkel
Leuke winkel, goede service, vriendelijke mensen.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-03-12.
2023-07-26
Richard V.
De beste plek voor Retrogames
Uitstekende verzending en het Sega Mega Drive spel is in uitzonderlijk goede staat zeer tevreden en een aanbeveling om hier je geld te brengen voor kwaliteit spullen.
2023-06-21
Martijn K.
 Verified Purchase
Geweldige winkel!
Super leuke winkel in het hartje van Haarlem met een uitgebreid assortiment aan oude en nieuwe toys. Uiterst vriendelijke en kundige eigenaren. Een ware aanrader!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-06-12.
2023-06-03
Dillon W.
Great store
Good selection with consistent delivery times and solid customer service.
2023-05-26
Patrick B.
Love it
Great quality, soft to touch and sturdily made. Good addition to the collection
2023-05-12
Abel S.
 Verified Purchase
Rating
Perfect kon niet beter
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-05-04.
2023-04-28
Jaap D.
 Verified Purchase
Tmnt Technodrome
Super aardige gasten daar in de winkel. Ik kon betalen in 3 termijnen wat echt mega chill is.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-04-24.
2023-04-15
Eliza d.
 Verified Purchase
Perfect!
Perfect product in very good condition. Great packaging. As always , de Toyboys makes me happy and never disappoint ✨
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-04-13.
2023-04-13
Richard H.
 Verified Purchase
Prima service leuke prijzen snelle evaring en de winkel is echt een bezoekje waard
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-04-02.
2023-03-05
Stephan O.
 Verified Purchase
Leuke insteek marketing en aardige mensen.
Nette reacties ook op de bestelling. Website wel wat stroef en magazijn is niet bij de winkel dus ook afhalen kan iets langer duren.Coole winkel ook met mooie speciale spullen!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2023-02-22.
2023-01-21
Tom V.
 Verified Purchase
Helemaal goed!
Niks te klagen
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-11-26.
2022-12-23
Gerda R.
Heel mooi.
Ik heb de Ghost Ultimates Action Figure Papa Emeritus II 18 cm gekocht voor mijn zoon zijn kerst.Gisteren toe gekomen.Was heel goed verpakt.Blij dat ik die heb kunnen kopen.Goede service.
Toont 1 - 15 van de 260 items