De Toyboys | Transformers actiefiguren - De Toyboys
Transformers

Transformers

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers gemaakt door o.a. Hasbro en Takara.

Transformers zijn fictieve buitenaardse robots en de hoofdpersonages uit een populaire en gelijknamige mediafranchise bestaande uit een speelgoedlijn en een groot aantal strips, televisieseries en films. De robots maakte...

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers gemaakt door o.a. Hasbro en Takara.

Transformers zijn fictieve buitenaardse robots en de hoofdpersonages uit een populaire en gelijknamige mediafranchise bestaande uit een speelgoedlijn en een groot aantal strips, televisieseries en films. De robots maakten hun debuut in 1984 als speelgoedserie. De Transformers komen van de planeet Cybertron en zijn onder te verdelen in verschillende groepen. De bekendste twee zijn de heldhaftige Autobots, geleid door Optimus Prime, die eigenlijk de leider is geworden sinds Cybertron is verloren, en de kwaadaardige Decepticons, geleid door Megatron. Deze robots kunnen 'transformeren' van robotmodus naar een minder opvallende vorm zoals een voertuig, dier of machine. Dit leverde hun ook wel de bijnaam Robots in Disguise op. Alle incarnaties van de Transformers zijn gebaseerd op dit kernconcept. Niet alle incarnaties van de Transformers sluiten op elkaar aan of spelen zich af in hetzelfde fictieve universum. De grootste continuteit staat algemeen bekend als Transformers: Generation 1. Hieronder vallen de eerste televisieserie en de Marvel-stripserie, opgevolgd door een aantal Japanse en Britse spin-offseries. Er volgden al snel sequels zoals de Generation 2-stripboeken en de televisieserie Beast Wars, die een eigen mini-universum vormden. Generation 1-personages ondergingen tweemaal een herstart met Dreamwave in 2002 en IDW Publishing in 2006. Er zijn ook andere incarnaties van het verhaal gebaseerd op verschillende speelgoedseries. De eerste was de serie Robots in Disguise, gevolgd door Armada, Energon en Cybertron. In 1986 verscheen een animatiefilm en in 2007 de eerste live-actionfilm.

Meer

 Er zijn 43 producten

Subcategorieën

 • Transformers: Bumblebee

  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: Bumblebee gemaakt door o.a. Hasbro.

  Energon is het levenssap dat Transformers-robots nodig hebben voor hun epische acties op aarde en ver daarbuiten. En in de film Transformers: Bumblebee is het de brandstof voor een geheel nieuw avontuur als Bumblebee op zoek gaat naar zijn innerlijke krachten. Stel je voor dat je deze levensbelangrijke Transformers-energie zelf in handen hebt met Energon Igniters-figuren.

 • Transformers: Cyberverse
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: Cyberverse gemaakt door o.a. Hasbro.

  Transformers: Cyberverse is een franchise die werd gelanceerd in 2018.
 • Transformers: Generation 1 (G1)
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: Generation 1 (G1) gemaakt door o.a. Hasbro en Takara.

  De Transformers, vaak retrospectief bekend als Generatie 1 (of kortweg "G1"), is de originele Transformers-franchise die de wereld in 1984 veroverde en de Generation 1-continu?teitsfamilie oprichtte.
 • Transformers: The Last Knight
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: The Last Knight gemaakt door o.a. Hasbro.

  Transformers: The Last Knight is de vijfde film in de reeks van de live-actiefilms, die dient als een vervolg op Transformers: Age of Extinction en werd uitgebracht op 21 juni 2017.
 • Transformers: Power Of The Primes
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: Power Of The Primes gemaakt door o.a. Hasbro.

  Power of the Primes is een subline-afdruk van de Generations-speelgoedlijn en het derde en laatste deel van de Prime Wars-trilogie.
 • Transformers: Robots in Disguise
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: Robots in Disguise gemaakt door o.a. Hasbro.

  De 2015 Robots in Disguise toyline is, net als de bijbehorende cartoon, gericht op een iets jonger publiek dan de vorige Transformers-hoofdlijnen. Het bevat een mix van gemakkelijk te transformeren figuren en meer 'traditionele' figuren met een zware focus op kernpersonages.
 • Transformers: Titans Return
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Transformers: Titans Return gemaakt door o.a. Hasbro.

  Na de Combinline Wars-subline van de Generations-speelgoedlijn, werd deze opgefrist met Titans Return-branding. Deze nieuwe sublijn luidde een nieuw, uniform speelpatroon in, waarbij de meeste Transformers een afneembaar hoofd hebben dat verandert in een eigen robot, een Titan Master. Voyager Class-speelgoed is Triple Changers terwijl Leader Class-speelgoed een basismodus heeft. Verder kunnen sommige Legends Class-speelgoed ook communiceren met Titan Masters.Takara heeft deze mallen vrijgegeven onder de banner van Legends en gebruikt het speelgoed als nieuwe vormen van klassieke personages uit de cartoons van de Headmasters en Super-God Masterforce.
per pagina
Toont 1 - 30 van de 43 items
Toont 1 - 30 van de 43 items