De Toyboys | Superman actiefiguren - De Toyboys
Superman

Superman

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Superman gemaakt door o.a. Mattel en Kenner.

Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is een personage en imaginaire? superheld? die zijn eerste verschijning maakte in de Amerikaanse? Action Comics? #1 in 1938. Hij is als stripfiguur de eerste? superheld? die bovenm...
Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Superman gemaakt door o.a. Mattel en Kenner.

Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is een personage en imaginaire? superheld? die zijn eerste verschijning maakte in de Amerikaanse? Action Comics? #1 in 1938. Hij is als stripfiguur de eerste? superheld? die bovenmenselijke krachten bezit en lanceerde hiermee een genre waarin meer superhelden volgden, zoals? Batman? en? Wonder Woman. Zijn? alter ego? is? Clark Kent. Sindsdien is Superman een van de populairste en bekendste? comic-figuren aller tijden geworden en wordt hij vaak gezien als een cultureel? icoon? van? Amerika. Superman is een vast personage binnen het? DC Universum? en heeft model gestaan voor tal van andere superhelden. Door de jaren heen is het personage steeds verder ontwikkeld en kreeg hij meer superkrachten, een gedetailleerdere afkomst en uitgebreide cast van nevenpersonages, zoals? Superboy? (een kloon van superman die half mens en half kryptoniaans is),? Supergirl,? Krypto,? Lois Lane? en zijn aartsvijanden? Lex Luthor,? Doomsday, Darkside en? General Zod. Het personage heeft behalve in? strips? ook in tal van films,? televisieseries? en radiohoorspelen meegespeeld, en heeft een uitgebreide? merchandising.
Meer

 Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items