De Toyboys Kundenbewertungen

Kategorien

Klanten beoordelingen Er zijn 205 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.8 / 5
205 beoordelingen
Warum sollten Sie unsere Produkte bewerten?
Sie helfen anderen Menschen bei ihren Einkäufen, indem Sie Ihre Erfahrungen teilen.
Sie helfen anderen Menschen bei ihren Einkäufen, indem Sie Ihre Erfahrungen teilen.You help other people in their purchases by sharing your experience.


Language:
Diese Bewertungen werden basierend auf Ihrer Sprache angezeigt.
2020-11-30
Kaatje M.
 Verified Purchase
Snelle levering, helemaal top
Veel sneller ontvangen dan ik had verwacht. Zeker nu met de drukke feestmaand voor de deur. Heel blij dat ik het op tijd in huis heb om kado te geven.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-21.
2020-11-28
Bas M.
 Verified Purchase
DC Comics HeroClix: DC Rebirth Fast Forces
Tevreden
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-23.
2020-11-26
Stan B.
 Verified Purchase
Star trek deurmat
Snel en netjes. Persoonlijk contact.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-17.
2020-11-26
S D.
 Verified Purchase
Mooi product
Het ziet er goed uit en werd vlot geleverd en uitstekend verpakt. De figuurtjes zijn verzamel waardig van mooie kwaliteit.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-19.
2020-11-25
Walter v.
 Verified Purchase
Super!
Bestelling van bevestigingsclipje voor mijn Fright Zone (Masters of the Universe) besteld. Werd snel afgehandeld en bezorgd. Nette kwaliteit. Snel bezorgd. Super!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-22.
2020-11-22
Bas V.
 Verified Purchase
Top service!
Bestelling eerder binnen dan verwacht. Met zorg verpakt en zonder problemen geleverd.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-01.
2020-11-22
Max M.
 Verified Purchase
300 immortal mask neca
Binnen 2 dagen in huis! Top winkel!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-19.
2020-11-21
mohamed h.
 Verified Purchase
top service thnx
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-10-19.
2020-11-20
Gerard H.
 Verified Purchase
Bestelling Pokemon kaarten
Eenvoudige bestelling. Goed verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-19.
2020-11-20
Yessica D.
 Verified Purchase
Loungefly Minnie Clutch
Heel tevreden met mijn aankoop. Zelfs naar België snelle levering !
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-16.
2020-11-19
Martijn G.
 Verified Purchase
Order niet compleet
Ik mis Man-E-Faces helaas, hij zat er niet bij. Ik heb hier een mail over gestuurd. Ik heb ook proberen te bellen maar helaas geen gehoor. Wel top ingepakt en alle merchandise was echt netjes aangeleverd. Ik verwacht wel snel antwoord en een oplossing. Dan zal de rating 5/5 worden. Ik wil dan ook wave 3/4 gaan bestellen zoals in mail staat aangegeven (graag toevoegen aan een bestaande order als dat kan). Ik hoor graag van jullie. Mvg, Martijn.
Message from moderation
Hoi Martijn, Bedankt voor je recensie . Excuses als er iets fout is gegaan bij je bestelling. Als er per ongeluk iets mist uit je bestelling dan zullen we het natuurlijk nasturen. Ik zat even te kijken want ik dacht dat het over een hele oude email ging maar het was gelukkig een email die je net om 4 uur 's middags naar ons stuurde, toen hadden wij al onze mails al afgewerkt en moesten we gaan inpakken :) Dus we nemen morgen contact op met je.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-04.
2020-11-19
Christophe D.
 Verified Purchase
Prima service
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-05-26.
2020-11-18
Rob R.
 Verified Purchase
Goed
Goed
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-20.
2020-11-18
Chris W.
 Verified Purchase
Transformers Studio Series Deluxe Class: Shatter (Bumblebee)
Arrived this late afternoon with good service. Pretty sweet Studio Series related purchase. ????????
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-16.
2020-11-16
David W.
 Verified Purchase
Very nice.
Thanks for the really fast mailing. Price was very fair, and item easy to find.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-11-10.
Zeige 1 - 15 von 205 Artikeln