De Toyboys Kundenbewertungen
Klanten beoordelingen Er zijn 237 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.8 / 5
237 beoordelingen
Warum sollten Sie unsere Produkte bewerten?
Sie helfen anderen Menschen bei ihren Einkäufen, indem Sie Ihre Erfahrungen teilen.
Sie helfen anderen Menschen bei ihren Einkäufen, indem Sie Ihre Erfahrungen teilen.You help other people in their purchases by sharing your experience.


Language:
Diese Bewertungen werden basierend auf Ihrer Sprache angezeigt.
2022-07-06
Wesley v.
 Verified Purchase
Top!
Eindelijk weer een he-man compleet. Leuke winkel, zeker het bezoeken waard.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-06-28.
2022-07-01
Thom D.
 Verified Purchase
Bestellen en ophalen ging vlot en soepel. Top!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-06-21.
2022-05-25
Whitney A.
so thrilled!
love this puzzle, so excited to get it! quick and reasonable shipping to the United States, thanks so much!!
2022-03-24
Timo V.
 Verified Purchase
Awsome
Super blij met me bestelling top geregeld weer !
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-12-30.
2022-01-30
Daniel R.
 Verified Purchase
Master of the Universe Origin
Ik bestel hier alles van Motu Origin. Super aardige gasten en ze hebben mooie vintage collecties te koop van the 80’s! Het is zeker een aanrader om de winkel te bezoeken!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-08-28.
2022-01-22
Dimitri v.
 Verified Purchase
Great shop
Had a great time at the Toyboys. Wpnderfull shop with fantastic toys.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2022-01-06.
2022-01-20
Martijn K.
 Verified Purchase
100% Perfect
Geweldige service van een betrouwbare winkel met een mooi assortiment aan producten tegen een goede prijs. En het zijn bovendien nog aardige gasten ook!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2021-12-10.
2022-01-08
Stephan M.
Prima zaak ????
Gisteren He-Man & Skeletor (MOTU Origins) besteld en vandaag binnen. Prijzen zijn over het algemeen fatsoenlijk en ga hier zeker vaker bestellen om mijn midlifecrisis honger tegen te gaan ????????????
2021-11-24
Robbie M.
En toffe winkel
Ik kijk naar men pakje uit jullie zijn vriendelijke mensen groeten uit antwerpen
2021-11-24
Robbie M.
He man
Ik vind jullie en toffe winkel vriendelijk en behulpzaam
2021-11-16
Luca B.
Transformers SG Starscream: Exc+
Top service, very fast to Italy. Very good packaging. Item sealed.
2021-10-15
Mateusz C.
Recommend
Leafa arrived along with Kirito and Asuna in 100% condition. Quick and well protected delivery.
2021-10-15
Mateusz C.
Recommend
Kirito arrived along with Asuna and Leafa in 100% condition. Quick and well protected delivery.
2021-10-15
Mateusz C.
Recommend
Asuna arrived along with Kirito and Leafa in 100% condition. Quick and well protected delivery.
2021-07-08
Iwan M.
Beste collectorwinkel van Nederland
Bedankt jongens ik heb alles binnen zelfs iets wat ik al sinds 1998 in mijn kast had willen hebben alles is helemaal naar wens deze winkel is een aanrader voor iedereen
Zeige 1 - 15 von 237 Artikeln