De Toyboys | Power Rangers actiefiguren - De Toyboys
Power Rangers

Power Rangers

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Rangers gemaakt door o.a. Bandai en Jada Toys.

Power Rangers is een Amerikaanse entertainment- en merchandising-franchise, gebouwd rond een televisieserie met live-actiehelden. Eerst geproduceerd door Saban Entertainment, later door BVS Entertainment, en vandaag do...
Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Rangers gemaakt door o.a. Bandai en Jada Toys.

Power Rangers is een Amerikaanse entertainment- en merchandising-franchise, gebouwd rond een televisieserie met live-actiehelden. Eerst geproduceerd door Saban Entertainment, later door BVS Entertainment, en vandaag door SCG. Power Rangers, neemt in de televisiereeks veel van zijn beelden over van de Japanse tokusatsu Super Sentai, geproduceerd door Toei Company. De eerste Power Rangers-vermelding, Mighty Morphin Power Rangers, debuted op 28 augustus 1993 en hielp bij de lancering van het Fox Kids programmeerblok uit de jaren 1990, waarin het katapulteerde in populaire cultuur, samen met een lijn van actie-figuren en ander speelgoed van Bandai.
Meer

 Er zijn 3 producten

Subcategorieën

 • Power Rangers: Lost Galaxy
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Rangers: Lost Galaxy gemaakt door o.a. Bandai.

  Power Rangers: Lost Galaxy (vaak PRLG genoemd) is de naam van het zevende seizoen van de Power Rangers serie. Dit seizoen werd in 1999 uitgezonden en bestond uit 45 afleveringen. Power Rangers Lost Galaxy was gebaseerd op de Japanse Sentai serie Seijuu Sentai GingamanPower Rangers: Lost Galaxy was het eerst Power Rangers seizoen dat geen vervolg was op het vorige seizoen, maar een met een compleet nieuw team, verhaal en thema. Wel bevatte PRLG nog een hoop verwijzingen naar het vorige seizoen.
 • Power Rangers: Zeo
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Rangers: Zeo gemaakt door o.a. Bandai.

  Power Rangers: Zeo is de naam van het vierde seizoen van de Power Rangers serie geproduceerd door Saban Entertainment. Dit seizoen is een vervolg op Mighty Morphin Alien Rangers (de mini-serie in het derde seizoen van Mighty Morphin Power Rangers). Het verhaal is gebaseerd op de Sentai serie Chouriki Sentai Ohranger. Power Rangers Zeo was met 50 afleveringen het op een na langste seizoen van allemaal.
 • Power Rangers: Turbo
  Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van Power Rangers: Turbo gemaakt door o.a. Bandai.

  Power Rangers Turbo is de naam van het vijfde seizoen van de Power Rangers-serie geproduceerd door Saban Entertainment. Dit seizoen bestond uit 45 afleveringen en was gebaseerd op de Sentaiserie Gekisou Sentai Carranger.Dit seizoen ging is een vervolg op het vorige seizoen Power Rangers: Zeo en gaat verder waar de tussenliggende film Turbo: A Power Rangers Movie ophield.
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items