Alleen online

Pre-order: DC Comics Statue Harley Quinn 91 cm

Nieuw

Verwacht: begin oktober 2024

Uit voorraad leverbaar

.

Dit is een pre-order. Levertijden zijn indicaties. Bestel met account zodat je altijd op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen van de leverdatum. Bij annulering kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Lees meer in onze algemene voorwaarden

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

€1.599,00 incl. BTW

Of in 3 termijnen zonder kosten!

Meer informatie

Prime 1 Studio is trots om de bubbels superschurk, MMDC-36 Harley Quinn van DC Comics te introduceren. Alle essentiële details van het karakter hebben gebrandmerkt met de Comic smaak in dit MMDC-36 Harley Quinn. Er zijn twee alternatieve portretten met een hoofdstand te worden opgenomen in deze versie. Haar iconische blonde haren portret en de variatie van rode en groene haarkleur portret die passen bij haar kostuum. Niet te vergeten dat haar gag-themed wapens, haar bekende hamer in haar handen en dynamiet over de basis met LED-verlichting. Mis deze kans om de voegen niet te missen must-have mooie superschurk standbeeld.Grootte: ongeveer 91 x 57 x 53 cmBeperkte editie.Let op: Als gevolg van de omvang van deze post, kunnen extra verzendkosten van toepassing zijn. Afgezien van uw locatie, wordt de werkelijke grootte en gewicht pakket nodig is om deze kosten te bepalen. Beide zijn niet bekend op dit moment en kunnen niet beschikbaar zijn tot het product komt in ons magazijn.

Datasheet

ThemaDC Comics
FabrikantPrime 1 Studio
Jaar2019
Product typeBeeld
Product CategorieBeelden
VoorraadPre-order

Ook interessant

Hot Deals