De Toyboys

Categories

Klanten beoordelingen Er zijn 132 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.8 / 5
132 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


2020-07-02
Simone D.
 Verified Purchase
on time
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-29.
2020-07-02
Max H.
 Verified Purchase
Happy camper here
My son is super happy with his new zords.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-29.
2020-07-01
Alexandre v.
 Verified Purchase
World of nintendo
Rapide et article correspondant à la commande ????
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-04-23.
2020-06-29
Gawain E.
 Verified Purchase
Send within 24 hours
my 2nd order with theToyboys.nl Send within 24 hours. Verry happy with the good service.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-26.
2020-06-29
Ilse H.
Niet geheel zoals verwacht, maar toch blij mee
Het duurde even voordat mijn bestelling van o.a. deze dice verwerkt werd (2 weken in plaats van de verwachtte 5-7 werkdagen in deze coronatijden), maar toen het pakket eenmaal was verzonden, kwam het ook direct de volgende dag al aan. Helaas bleek de kleur van de dice niet lichtgeel te zijn, zoals de foto's doen vermoeden, maar eerder een donkergele tint, volgens de vriendin naar wie ik deze dice als cadeau had toegestuurd. Ondanks het kleurverschil is ze er alsnog blij mee.
2020-06-27
Kaatje M.
 Verified Purchase
Helaas niet ontvangen
Jammer, ik had mijn bestelling rond deze Pusheen Apron opgebouwd. Maar de levertijd werd steeds langer. Ik werd hierover niet op de hoogte gehouden. Ik had hem ruim 1 maand van tevoren besteld voor een verjaardag, maar dat is nu te laat. Zonder overleg is mijn incomplete order verzonden en zonder deze geweldige Pusheen Apron waar het me nu juist allemaal om te doen was. Een hele teleurstellende ervaring. Niet eens een excuus ontvangen.
Message from moderation
Beste Kaatje, jammer om te lezen en te horen dat u ontevreden bent. Uw bestelling bestond uit verschillende pre-orders met verschillende leverdata. Een pre-order is een bestelling voor een nieuw artikel dat nog niet bij ons op voorraad is of is vrijgegeven door de producent. Wij bieden deze artikelen aan omdat veel verzamelaars graag ver van te voren op de hoogte willen zijn van artikelen die gaan verschijnen om het dan als eerste te kunnen bestellen. Er staat duidelijk op onze website vermeld dat de levertijd een indicatie is. Wij hebben het niet in de hand wanneer een producent of groothandel de levertijden aanpast (soms schuift een verschijningsdatum naar voren en soms naar achteren). U kunt zich vast goed voorstellen dat het vanwege de omstandigheden waar we nu allemaal mee te maken hebben nog wat onvoorspelbaarder is geworden. Wij doen ontzettend ons best om onze klanten goed te informeren en te helpen. Zo hebben wij u op onze website bij het artikel dat u heeft besteld geïnformeerd dat het hier om een pre-order gaat. In het bestelproces melden wij dat nogmaals in de winkelwagen en daarna volgt er een e-mail waarin dit allemaal staat omschreven en wordt uitgelegd. U vroeg ons de order kosteloos te annuleren. De artikelen zijn speciaal voor u besteld en daarom brengen wij kosten in rekening bij annulering. Ook daar zijn we vooraf duidelijk over geweest. Normaal gesproken wachten wij, bij artikelen met verschillende levertijden, tot de order compleet is voor we deze verzenden. Twee artikelen waren inmiddels bij ons binnen. Deze hebben wij u dan ook snel toegestuurd aangezien u daarop aan het wachten was. Om u tegemoet te komen hebben wij de twee artikelen die nog niet binnen waren geannuleerd om u kosten te besparen. Zo als wij u al schreven bent u vrij om de geleverde artikelen retour te sturen.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-05-28.
2020-06-27
Raphaël M.
 Verified Purchase
Perfect
Very happy, speedy, serious ans good packaging
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-05-22.
2020-06-26
Claudia B.
 Verified Purchase
Superblij mee
Eindelijk mijn Malificent kunnen vinden bij jullie en was snel binnen. Heel blij mee.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-12.
2020-06-25
ANDY C.
 Verified Purchase
Heel tevreden
Stevige verpakking en heel scherp geprijsd! Een tevreden klant!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-05-27.
2020-06-25
Jeroen v.
 Verified Purchase
Transformer scorponoc
snelle levering ,goede communicatie. Erg goede service.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-02.
2020-06-25
Lysbeth V.
 Verified Purchase
mooie pop!
Gemakkelijke website. Eindelijk mijn Smokey and the Bandit POP kunnen bestellen! Was al een tijdje op zoek, maar Toyboys had hem. Super. Heel goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-12.
2020-06-25
Pim E.
 Verified Purchase
Erg snelle handeling en zending. De ToyBoys zijn echt geweldig
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-24.
2020-06-24
Rikkert H.
 Verified Purchase
super duper
Simply the best. Excellent customer service!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-13.
2020-06-23
Walter v.
 Verified Purchase
Goede kwaliteit voor een mooie prijs!
De toyboys leveren gewoon toys van goede kwaliteit voor een eerlijke en mooie prijs. Ik ben heel tevreden.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-20.
2020-06-19
L.J. D.
 Verified Purchase
Masters Of The Universe action figures.
They were well handled with awesome care. They are absolutely gorgeous and well worth it!!!!!! ????????
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-06-17.
Showing 1 - 15 of 132 items