De Toyboys

Categories

Klanten beoordelingen Er zijn 67 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.9 / 5
67 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


Deze beoordelingen worden weergegeven op basis van je taal.
2020-04-01
Mark H.
 Verified Purchase
Goeie service en product als omschreven, erg blij met m'n aankoop!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-29.
2020-04-01
Charly d.
 Verified Purchase
Great guys!
Thanks again for the great items that are always in the best possible condition. Your packaging is among the best in the Dutch collectors world. A++
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-31.
2020-03-31
Romain H.
 Verified Purchase
Good product
Good product and good transaction
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-14.
2020-03-27
Nicolai S.
 Verified Purchase
Good store. Fast shipping, everything allright.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-15.
2020-03-26
Niels-Jan v.
 Verified Purchase
Bedankt!
Super mooie spullen, nette verzending en alles naar verwachting! Bedankt!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-20.
2020-03-25
Kurt Z.
Excellent store!
Great website, with an easy to follow cart, and purchase history.Shipping is fast and has a tracking number so I always know where my items are. I've spoken with the ownerand he is really friendly and always eager to assit.I've ordered multiple times, no issues, you get what you see, and the prices are fair. There is also new stock all the time, so you can get lost for hours.You won't be dissapointed here. 5/5!
2020-03-24
lavenu g.
 Verified Purchase
small parts
quick shipping
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-19.
2020-03-19
lavenu g.
 Verified Purchase
wheeled warriors
thank you very good transaction
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-14.
2020-03-19
Simon K.
 Verified Purchase
Awesome!
Thank you so much! I recently found my old g I joe toys and set them on display I was careful with my toys as a kid so most things are still in good condition but my Rattler has somehow lost its canopy. I found one being sold in America but it was $50 so I was over the moon to find one here in the Netherlands for a fraction of the price (saving me around €35 which I can now use to panic buy toilet paper).Seriously thank you guys for a great service and quick delivery.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-14.
2020-03-17
nestoras m.
 Verified Purchase
just perfect
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-06.
2020-03-15
Cristina A.
 Verified Purchase
Absolutely superb!!
Nice articles, well packed and shipped fast. Thanks detoyboys! Recommended shop, lot of articles and good prices.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-02-26.
2020-03-14
Chris P.
 Verified Purchase
Marvel Legends fantastic four set.
In een woord superrrrr. Ook zeker een goede zaak die zich de moeite doen voor hun klanten en zeker de vintage spullen hebben die een collector zoekt.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-13.
2020-03-12
Edwin d.
 Verified Purchase
Gi joe
Fast and good
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-08.
2020-03-12
Luuk B.
 Verified Purchase
Levering duurde even, maar goed verpakt
Helaas is deze sleutelhanger van dramatisch slechte kwaliteit, ik heb 1 keer mijn sleutels laten vallen en de staart op haar hoofd aan de achterkant brak af, de benen zijn er ook afgebroken en nu zit ik dus met een Mercy met een kale plek op d'r achterhoofd aan mijn sleutelbos.Maar dit alles ligt buiten de schuld van de online winkel.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-02-14.
2020-03-12
Richard B.
 Verified Purchase
super
snelle afhandeling en product is in goede staat
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-03-09.
Showing 1 - 15 of 67 items