De Toyboys

Categories

Klanten beoordelingen Er zijn 167 beoordelingen.
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een review plaatsen Meld je aan of creëer een account .
Gemiddelde waardering
4.8 / 5
167 beoordelingen
Waarom onze producten beoordelen?
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.
Je helpt andere mensen bij hun aankopen door jouw ervaringen te delen.


Language:
Deze beoordelingen worden weergegeven op basis van je taal.
2020-09-25
Arnoud K.
 Verified Purchase
Pre order, netjes geleverd en goed verpakt
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-19.
2020-09-25
John B.
 Verified Purchase
Hobbit hole
Goede snelle service , kom zeer zeker terug
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-27.
2020-09-22
Guido d.
 Verified Purchase
OK shop
prima winkel!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-09-09.
2020-09-19
Raimond D.
 Verified Purchase
He man New Adventures Hoove
Moc Hoove in mooie staat voor een faire prijs en snel verzonden!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-09-12.
2020-09-12
Rikkert H.
 Verified Purchase
solid salesmen!
A outstanding combination of uality, quantitity, affordability and service-ability!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-09-08.
2020-09-10
Tom M.
 Verified Purchase
Beste staat
1 van de beste die ik ooit gekocht heb
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-09-08.
2020-09-10
Mirco C.
 Verified Purchase
Perfect!
113/5000 The item is gorgeous, the packaging is perfect. The box arrived in perfect condition, without any defects.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-09.
2020-09-10
Mariyanto P.
 Verified Purchase
De plek voor collectors
Een groot en breed assortiment, voor iedereen wat wils. Snelle service en correcte afwerking. De pakketten worden zorgvuldig en netjes verpakt. Ik ga zeker weer eens terug komen bij deze shop. Een echte aanrader
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-09-08.
2020-09-10
Tyrinn W.
 Verified Purchase
Count Dooku force FX
Sneller geleverd dan gedacht, goede kwaliteit.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-07-18.
2020-09-04
tim h.
 Verified Purchase
nekopara nendoroid action figure vanilla
snelle levering,goed verpakt, poppetje ziet er leuk uit!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-21.
2020-08-31
tim h.
 Verified Purchase
Snelle levering
snelle levering, goed verpakt!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-18.
2020-08-29
Gert-Jan C.
 Verified Purchase
12 tins 2020 yugioh
Snelle verzending en goede communicatie. Ruimschoots van te voren besteld en vanuit de verkoper te horen gekregen dat het pas op datum release toegezonden zou worden. Enige waar ik aan moet wennen is de naam van de winkel. Zeker aan te raden.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-04-29.
2020-08-26
Aster K.
 Verified Purchase
Heel blij met de (web)winkel!
Hele snelle levering, ook duidelijke en vriendelijke communicatie.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-25.
2020-08-26
Jeroen K.
 Verified Purchase
Prijsstikkers...
Wanneer je verzamelobjecten verkoopt, dan weet je dat de doos belangrijk is. Dan pak je het goed in, wat heel fijn is, maar dan zitten er op een online bestelling prijsstikkers. En dan ook van die hele goedkope met extra veel plak. Dat moet echt beter, heel jammer dit.
Message from moderation
Hallo Jeroen, Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent met je bestelde Transformer. We hebben een winkel en vandaar dat bepaalde producten een prijssticker bevatten. Bij deze nieuwe transformers doen we de stickers expres op de kunststof display zodat ze eenvoudig verwijderd kunnen worden. Mocht je in het vervolg bepaalde eisen hebben voor een product dat je wilt bestellen dan is het misschien handig om ons even een berichtje te sturen. We helpen je graag.
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-22.
2020-08-26
M v.
 Verified Purchase
Fast shipping! Thanks!
Deze klant heeft een beoordeling geplaatst over zijn bestelling van  2020-08-22.
Showing 1 - 15 of 167 items