De Toyboys | South Park actiefiguren - De Toyboys
South Park

South Park

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van South Park gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

South Park is een met meerdere Emmy Awards bekroonde Amerikaanse satirische animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone. Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederlan...

Bekijk ons assortiment speelgoed, actiefiguren, accessoires en producten van South Park gemaakt door o.a. McFarlane Toys.

South Park is een met meerdere Emmy Awards bekroonde Amerikaanse satirische animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone. Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+, vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd. In Vlaanderen werd South Park uitgezonden op Canal+ sinds juli 1999. Later verscheen de serie op VT4 en sinds 2007 op de Vlaamse versie van muziekzender TMF. Sinds 2014 is South Park te zien op Comedy Central. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

Meer

 Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items